Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co do serwera.

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio widzę że mało osób siedzi na forumowym TeamSpeak 3. Osób jest tak mało bo rangi są źle zrobione i jest ich zbyt mało. Pisze ten temat z pytaniem czy nie chcecie technika na serwer. Moją prace mogę pokazać na PW administracji ktora chce sprawdzić co umiem. cichy. wie jakie mam doświadczenie ale ješli jakiś moderator coś chciałby wiedzieć to nie problem. Prosze też aby tylko moderatorzy ts to rozpatrzyli. Jak coś czesto na ts siedze, dodałoby sie boty muzeczne, powitalne itd. Czekam na oceny administracji. globalmoderatorow i moderatorów ts. Pisze temat bo przez pw sie nie da dogadać.

Opublikowano

@Miszczu jest chyba technikiem.

Malo co go widze ale no ogarnalbym all na TS jak trzeba. Po za tym chcialem aby ludzie oceniali czy chca zmiany na TS a administracja TS ocenila czy sie nadaje na stanowisko.

Opublikowano

Ja myślę, że kogoś "od tak" z ulicy nie wezmą, choć na MPC wszystko jest możliwe. :P

Opublikowano

Ale piotrek ma rację, bo dajmy też ten event, który musiał być przełożony z powodu ataków ddos. Jeśli Piotrek jest w stanie zrobić bardzo dobry i profesjonalny server ts3 na dużo stabilniejszej maszynie, to zalecam pozytywnie rozpatrzyć i chociaż porozmawiać z nim wstępnie co i jak.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ale piotrek ma rację, bo dajmy też ten event, który musiał być przełożony przez ataki ddos, które jakieś dziecko zapewne testowym serverem wysłał i bez problemu wywalił server. Jeśli Piotrek jest w stanie zrobić bardzo dobry i profesjonalny server ts3 na dużo stabilniejszej maszynie, to zalecam pozytywnie rozpatrzyć i chociaż porozmawiać z nim wstępnie co i jak.

Moge zaoferowac dedyka jesli bedzie potrzeba tylko licke musze dostac i wgrac na serwer.

Opublikowano

Ale piotrek ma rację, bo dajmy też ten event, który musiał być przełożony z powodu ataków ddos. Jeśli Piotrek jest w stanie zrobić bardzo dobry i profesjonalny server ts3 na dużo stabilniejszej maszynie, to zalecam pozytywnie rozpatrzyć i chociaż porozmawiać z nim wstępnie co i jak.

I kto będzie opłacał maszyne? Dasz hajs komuś kogo nie znasz na dedyka no proszę cię xDD
Opublikowano

I kto będzie opłacał maszyne? Dasz hajs komuś kogo nie znasz na dedyka no proszę cię xDD

Mazyny mam pod hosting wiec nie ma problemu postawic TS'a pod MPCForum na jednej z nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...