Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najwiekszy nerf postaci w lolu.

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rengar miał dosyć mocną zmiane, ale to szczerze było ważne, bo nie był zbalansowany i szybko kosił wieże. Ale i tak mu Q znerfili ;c

Co do kha'zixa ludzie mówią, że teraz jest jak mrówka do dawnego obcego.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Największym Nerfem było dodanie Teemo do gry :v
A tak serio to Kha. Wcześniej jego W (Nie może używać podczas lotu), a teraz zmniejszony isolated dmg na Q.

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

Co wy?  :huh:  :huh:  :huh: Gram Zedem dość często i według mnie jest świetny.

Master Yi - zmienienie przeliczników Q. AP YI in our memory [*]  :unsure:

Specjalista
Opublikowano

Co wy?  :huh:  :huh:  :huh: Gram Zedem dość często i według mnie jest świetny.

Master Yi - zmienienie przeliczników Q. AP YI in our memory [*]  :unsure:

Też gram Zedem i uważam że jest dobry, ale nawet ludzie z Riotu twierdzą że jest trochę za słaby, nerfy na W E i chyba ULT dały po sobie znac, znajdz i obejrzyj filmik kiedy dopiero wyszedł :)

Opublikowano

Zed jest cały czas dobry , mysle ze autoroiw bardziej chodzi o to , który nerf wplynal na postac tak ze nia juz nikt nie gra , lub zostala strasznie ale to strasznie osłabiona / zmieniona.
Według mnie Le Blanc była kiedyś lepsza.

Kha Zix był OP teraz to gówno. 

Oczywiście AP Yi.

No i nidalka , bo teraz praktycznie tylko AD graja , a AP <3

Opublikowano

Talon dostał ładnego nerf hammera.. kiedyś to byle idiota nim zabijał (ja, ja idiota bo newbie wtedy). Wtedy gdy go mieli nerfić to byłem nowym graczem gdzieś 20 lvl i był to jeden z lepszych asasynów. Teraz? szkoda gadać. Często widuje go na streamach scarry bo on pickuje nietypowe champy :D

Opublikowano

Sami nowi gracze się wypowiadają? Akali dostała z ~6 patchów, na minus oczywiście. ^^

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Sami nowi gracze się wypowiadają? Akali dostała z ~6 patchów, na minus oczywiście. ^^

mainowałem akali jakoś do początku lutego i kosiłem większość w mid/late, więc nie powinna się znaleźć w tym temacie.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

wszyscy piszą kha kha dostał mocnego nerfa ale nic nie przebije nerfa kassadina kiedyś to była kosa teraz to nie grane gówno

Talon dostał ładnego nerf hammera.. kiedyś to byle idiota nim zabijał (ja, ja idiota bo newbie wtedy). Wtedy gdy go mieli nerfić to byłem nowym graczem gdzieś 20 lvl i był to jeden z lepszych asasynów. Teraz? szkoda gadać. Często widuje go na streamach scarry bo on pickuje nietypowe champy  :D

rly ogarnij combo talonem a rozwalisz wszystko jak dla mnie to najlepszy pick na mida wraz z yasuo dziękuje i do widzenia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...