Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MobberHack na PangeaYT

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie lepiej użyć kamermoda? bo widzę tutaj dużo osób ma problemy z działaniem. są tam autopelerynki, podnoszenie itemów, autopoty. no, chyba każdy wie. ;)

Opublikowano

no wąłsnie podnoszenie działa ale lurowac sie nie che czemu !

Bo musisz ustawić item na pierwszym slocie w eq jakiś który ma chociaż 1 bon dodany.

reff

Opublikowano

Moze mi ktos wytłumaczyc jak sie uruchamia od poczatku ten Mobberhack najlepiej krok po kroki daje +!

Albo wysłał jakis filmik jak to uruchomic

Opublikowano

Zrobiłem tak i nic to nie dało.

Wytłumaczcie jeszcze raz jak to włączyć.

Mnie tez nie działa , mam item z 1 bonem na 1 miejscu w eq i nic , tylko zmienia mi bony i traci zmianki.

Opublikowano

Jak włączyć to dziadostwo? ;X Wszystkie kombinacje z tematu wykonane i c**j, nie działa. Nie luruje potworków. Mobber Hack który nie luruje potworków o.O

image.png

Opublikowano

Mi tam działa , możecie spróbować nie dawać itemka żadnego , w pierwszym miejscu wpisać 1 i wybrać bon ( np. max HP ) a w reszcie po 0 nawet w miejscu na slot. A jeżeli ktoś nie ma wgl tej tabelki to spróbujcie otworzyć metka w oknie a nie na cały ekran. pozdro.

Opublikowano

Mi tam działa , możecie spróbować nie dawać itemka żadnego , w pierwszym miejscu wpisać 1 i wybrać bon ( np. max HP ) a w reszcie po 0 nawet w miejscu na slot. A jeżeli ktoś nie ma wgl tej tabelki to spróbujcie otworzyć metka w oknie a nie na cały ekran. pozdro.

Dzieki, ze wytlumaczyles ;)

Opublikowano

mi nie działa podnosi przedmioty a chce zeby sam expił i pelerynki sam dawał te 2 pliki dałem do pack folderu pangea Pomózcie  :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...