Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Xenobot

rzycufka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wszystkie skrypty jakie znalazłem jak i poradniki jak je pisać podają informacje że postać opuści expowisko i wroci do depo oraz bankiera gdy jego cap spadnie do określonej ilości a czy wie ktoś w jaki sposób zrobić lub edytować żeby postać wracała do depo i bankiera gdy plecak na złoto będzie pełny nie ważne ile capa pozostało postaci?

Opublikowano

Witam

Wszystkie skrypty jakie znalazłem jak i poradniki jak je pisać podają informacje że postać opuści expowisko i wroci do depo oraz bankiera gdy jego cap spadnie do określonej ilości a czy wie ktoś w jaki sposób zrobić lub edytować żeby postać wracała do depo i bankiera gdy plecak na złoto będzie pełny nie ważne ile capa pozostało postaci?

Nie lepiej dać kilka bp ? 

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

a w jaki sposób zrobić żeby postać zbierała złoto do kilku plecaków? prubowałem w lua wpisać kilka plecaków tak samo w opcji zbierania lotu i nic to nie dało

Opublikowano

u mnie jakos nie chce dzialac opcja zeby automatycznie otworzylo inny plecak, otworzy mi jeden i do niego zbiera gdy on sie zapelni to go nie zamyka i nie otwiera nastepnego... w lootingu mam ustawiony na zloto plecak nr 2 i nie wiem jak zrobic zeby moc nosic kilka plecakow i zeby bot automatycznie otwieral kolejny jak ten pierwszy sie zapelni

Opublikowano

Bo masz mieć plecak włożony w plecak, a nie wszystkie plecaki w 1 bp...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

i pamiętaj żeby następy bp do otwarcia znajdował się jako ostatni w poprzednim inaczej go nie otworzy 

HDD1SRE.png                            

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...