Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unpaker invoria

Gość LAIK KRUL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeciez ten serwer nie ma zabezpieczen, o ile sie nie myle da sie rozpakowac nexusem

quarel i tak nic nie potrafi, z pierwszym wazniejszym bugiem leci do inynch, dziwie sie ze ten serwer nadal stoi

Opublikowano

przeciez ten serwer nie ma zabezpieczen, o ile sie nie myle da sie rozpakowac nexusem

quarel i tak nic nie potrafi, z pierwszym wazniejszym bugiem leci do inynch, dziwie sie ze ten serwer nadal stoi

Ma, spakowane do binki ;D

@Dzięki, przyda się...;p

621031404210882313241.png

Opublikowano

Nie rozpakujesz, w packu nie ma eixów

Opublikowano

może nie ma umiejętności ale ma hajs i kto mu zabroni ? ;d ps. też mam rozpakowaną binkę invori ^^ 

@ topic Unpaker może komuś się przydać  leci like

Opublikowano

Do czego to wogóle służy i co to jest,może się przyda,bo ja zielonony jeszcze jestem :)

I co masz na myśli że sprzedawałeś eq na alegro którego nie było w systemie,bo wądpie żeby rozdawali tam eq...

Opublikowano

Do czego to wogóle służy i co to jest,może się przyda,bo ja zielonony jeszcze jestem :)

I co masz na myśli że sprzedawałeś eq na alegro którego nie było w systemie,bo wądpie żeby rozdawali tam eq...

Służy do rozpakowania plików clienta.

Ma to na myśli, że sprzedawał eq...

621031404210882313241.png

Opublikowano

p.e.d.a.ł j.e.b.a.n.y zajebał packera i jeszcze sobie go upublicznia co za plebs a wrzucaj sobie resztę tego syfu nawet z VPS-a na forum i tak za takie kurewskie zachowanie masz przesrane w metinśkim świecie gdzie nie pójdziesz ja cie dojebie.

Opublikowano

Dokładnie Harnaś zadupył unpackera i teraz jak zwykle Herosa na forum zgrywa.. #typowe. Szkoda że nic nie potrafisz człowieku wszystko co udostępniłeś na forum jest kradzione.

Opublikowano

p.e.d.a.ł j.e.b.a.n.y zajebał packera i jeszcze sobie go upublicznia co za plebs a wrzucaj sobie resztę tego syfu nawet z VPS-a na forum i tak za takie kurewskie zachowanie masz przesrane w metinśkim świecie gdzie nie pójdziesz ja cie dojebie.

Za tego unpakera wisi mi 20zł gówniak.Dobrze ze refine_proto invorii lezy gdzie indziej to sie gówno nie połapało.Powodzenia w dalszym byciu kutasem harnaś nawet koledzy Ci neta wywalaja :)

Opublikowano

Za tego unpakera wisi mi 20zł gówniak.

20 zł za wstrzyknięcie python_loader i wysłanie pack do zip ? :D

Drogo się cenisz xD

No myślałem że już każdy potrafi wyciągnąć pliki z wirtualizacji, ale się myliłem. 

Opublikowano

20 zł za wstrzyknięcie python_loader i wysłanie pack do zip ? :D

Drogo się cenisz xD

No myślałem że już każdy potrafi wyciągnąć pliki z wirtualizacji, ale się myliłem. 

Tu nie chodzi o to że 20 zł ziomeczku tylko o to że gówno się pedalsko zachowało pokradło w c**j staffu i teraz będzie wrzucać żeby sobie fejmu u gimbów naruchać

Za tego unpakera wisi mi 20zł gówniak.Dobrze ze refine_proto invorii lezy gdzie indziej to sie gówno nie połapało.Powodzenia w dalszym byciu kutasem harnaś nawet koledzy Ci neta wywalaja :)

Przecież to jest plebs 20 zł to dla niego jak czyste złoto więc nie licz na nie : <  : O

Opublikowano

Odniose się jeszcze do tego "

Nie grajcie tam bo eq na lewo jest wiecej niz na ruskim targu, sam nawet sprzedawałem eq na 220 którego nie bylo w systemie ulepszen oraz w c**j innych rzeczy, a unpakera wrzucam bo tak mi sie podoba, pjona." - Ja p******e Ty jesteś serio chory umysłowo?Dostałeś wszystko ode mnie gdyby nie to nadal byłbyś jebanym zacofańcem grającym na ascarial z EQ +0...

Opublikowano

Dokładnie Harnaś zadupył unpackera i teraz jak zwykle Herosa na forum zgrywa.. #typowe. Szkoda że nic nie potrafisz człowieku wszystko co udostępniłeś na forum jest kradzione.

Unpakera dostałem od Flourine, a że wolał mnie wyjebac z teamu latriosa i wziac jakas dziewczynke, to juz jest problem jego. Wrzuce jeszcze troche rzeczy z czasem

@MKS

Od Ciebie nic nie dostałem, a od Mateusza o razem z nim sprzedawałem rzeczy na invori.

Opublikowano

Nie wiem po co to epack32 skoro można sobie przekompilować lib/teodor_checkup.py z własnym kodem.

Opublikowano

Unpakera dostałem od Flourine, a że wolał mnie wyjebac z teamu latriosa i wziac jakas dziewczynke, to juz jest problem jego. Wrzuce jeszcze troche rzeczy z czasem

@MKS

Od Ciebie nic nie dostałem, a od Mateusza o razem z nim sprzedawałem rzeczy na invori.

Smiecho szkoda że wyleciałeś z teamu za to że go szantazowałeś że jak ci nie da dostępu do bazy Latriosa to wrzucisz liba na mpc którego ukradłeś z VPS nie ośmieszaj się dzi

Opublikowano

Smiecho szkoda że wyleciałeś z teamu za to że go szantazowałeś że jak ci nie da dostępu do bazy Latriosa to wrzucisz liba na mpc którego ukradłeś z VPS nie ośmieszaj się dzi

Ale ja nie chciałem dostępu do bazu, bum, miałem go od początku, a chciałem to głownie po to by widzieć logi :)  

Ale dobra koleżko, nie spamuj skoro gówno wiesz w temacie, dzieki

Specjalista
Opublikowano

Nazwa to chyba powinna być "Harnas jest popierdolcem".

A co do tematu może komuś sie przyda,ja już dawno to rozpakowałem,dużo osób i tak z tego nie skorzysta bo nawet nie będzie wiedzieć co tam takiego ciekawego jest w tym cliencie,w sumie nic.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Sam nic nie potrafisz randomie ,,,

Quarel zna się na zeczy nikt wszystkiego nie potrafi w 100 % zaloze sie ze ktos by ci zadal proste pytanie z czegoś zpeszyl bys się 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Ale ja nie chciałem dostępu do bazu, bum, miałem go od początku, a chciałem to głownie po to by widzieć logi :)  

Ale dobra koleżko, nie spamuj skoro gówno wiesz w temacie, dzieki

Miałeś dostęp do bazy bo dawałeś nagrody , asap upomniał matiego żeby zabrał ci dostęp bo ci nie ufa i jesteś jakimś plebsem no to powiedział że zaraz.. Zmienił pasy do bazy i jak się zorientowałeś to zacząłeś płakać "dawaj passy do bazy dzif*o albo wrzucam sf concordi na mpc" . I dlatego wyleciałeś ASAP-a to ja znam z reala więc nie gadaj mi tutaj głupot bo wiem jaka była sytuacja. Jesteś złodziejem i tyle w temacie.

Opublikowano

BCDYv.gif

hahahha nie mogę z Was czasem.. ;P Jeszcze sposób komunikacji i dyskusji... Bezcenne ;P 

Co do tematu to fajny "unpaker" :) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Miałeś dostęp do bazy bo dawałeś nagrody , asap upomniał matiego żeby zabrał ci dostęp bo ci nie ufa i jesteś jakimś plebsem no to powiedział że zaraz.. Zmienił pasy do bazy i jak się zorientowałeś to zacząłeś płakać "dawaj passy do bazy dzif*o albo wrzucam sf concordi na mpc" . I dlatego wyleciałeś ASAP-a to ja znam z reala więc nie gadaj mi tutaj głupot bo wiem jaka była sytuacja. Jesteś złodziejem i tyle w temacie.

Masz jakiś dowód tego, że mu tak groziłem?

Prosiłem by zmienił pasy na stare bo k***a przez to bot przestał działać i nie było opcji banowania graczy, do niczego innego mi w sumie navi nie  było potrzebne, no ew do sprawdzania ID itemów na OX-a, bo nie chciało mi się 10sekund przed OXem rozpakowywac klienta.

Jak już coś zaczniesz p********, rób to tak zeby chociaż troche prawdy w tym było. A Asapa czy jak mu tam mam w dupie szczerze mówiąc, nie wiem co to za łak jest ale mape naprawiał pół dnia. Z reszta to o tym temat wiec elo, moja ostatnia odpowiedź na twoje wypociny, chcesz sie kłócić to pw stoi otworem ;-))

Poza tym jak moge być złodziejem, skoro unpakera dostałem tak samo jak on dostał go do Quarella za granie z nim w minecrafta? xD

Opublikowano

Masz jakiś dowód tego, że mu tak groziłem?

Prosiłem by zmienił pasy na stare bo k***a przez to bot przestał działać i nie było opcji banowania graczy, do niczego innego mi w sumie navi nie  było potrzebne, no ew do sprawdzania ID itemów na OX-a, bo nie chciało mi się 10sekund przed OXem rozpakowywac klienta.

Jak już coś zaczniesz p********, rób to tak zeby chociaż troche prawdy w tym było. A Asapa czy jak mu tam mam w dupie szczerze mówiąc, nie wiem co to za łak jest ale mape naprawiał pół dnia. Z reszta to o tym temat wiec elo, moja ostatnia odpowiedź na twoje wypociny, chcesz sie kłócić to pw stoi otworem ;-))

Poza tym jak moge być złodziejem, skoro unpakera dostałem tak samo jak on dostał go do Quarella za granie z nim w minecrafta? xD

Mapa została naprawiona w parę minut tylko że nikomu się nie chciało wrzucić łatki do patchera nic nie wiesz a jak zwykle wyszczekany jesteś. Zresztą w dupie jakiś marny unpacker do marnego serwera z tobą dyskusję kończę bo poziom twojego intelektu jest równy poziomowi pilota od telewizora.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...