Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Dział Heroes & Generals

Venti.

Czy chcesz aby powstał dział Heroes&Generals?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powstał dział Heroes&Generals?

• Tak
      3
    • Nie
      0
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zaproponować o dodanie nowego działu gry Heroes & Generals, która od jakiegoś czasu jest na Steamie, w skrócie jest to gra w realiach II Wojny Światowej, w którego wcielamy się w żołnierza, w grze istnieją pojazdy na tamte czasy, nawet rowery, gra ma klimat i potencjał, aktualnie gra jest w wersji BETA. Gameplay:

Opublikowano

Nie sądzę aby było duże zainteresowanie tym działem. Neutral z przychylnością na Nie.  ;)

Opublikowano

Gra nie jest super popularna i z tego co wiem nie ma do nie hacków więc moim zdaniem dział jest nie potrzebny ! 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Gra nie jest super popularna i z tego co wiem nie ma do nie hacków więc moim zdaniem dział jest nie potrzebny ! 

Hacków narazie nie ma bo kombinują od kilku tygodni z tą grą więc to tylko kwestia czasu. Jeśli ktoś pamięta ciupanie w Battlefield 1942 to z pewnością ta gra mu się spodoba.

Niet, ta gra nie ma jakiegoś "mega" rozgłosu. 

Jak nie ma rozgłosu to trzeba ją rozgłosić, logiczne.

Opublikowano

Witam.._)

Tak, jak najbardziej jestem za stworzeniem takowego działu :)

PS: Zajebista gra. :!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Pierwsze słyszę o czymś takim i pewnie nie jestem jedyny ... Na nie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...