Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEWBEE !

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Druzyna Newbee wlasnie wygrala TI4 wygrywajac przy tym 5mln dolarow!! Jak sie z tym czujecie? Kto byl waszym faworytem? Moim byli Moussport :)

61093c6efb.png

Legenda
Opublikowano

Już miesiąc wcześniej miałem dwóch faworytów. VG i NewB, ale te ostatnie gry co zrobiło Vici to ośmieszenie. Biorą pick pod mete, ale zeszło roczną, którą [A] wygrało TI3. Mając takie picki pod pusha itd i nie wyelminować najprostyszch conter picków, które są teraz w mecie np Ember, Doom. NewB wygrało pickiem finał i nic więcej. Bardzo słaby finał. Gry trwające 15min, zero oporu, walki o tą kase jak w zeszłorocznym finale. Żenada a nie finał. Cieszy to, że 20% aktualnej pro sceny odchodzy na emeryture i wskoczą nowe teamy, stare, ale ze zmienionymi składami i nowi ludzie.

Na'Vi wywalcie swojego carrego pls <3

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

VG grało jak gówna, tak jakby grali w jakimś turnieju o 10$ a nie 10 mln$. Szkoda, że moi faworyci, EG i DK skończyli na niższych lokatach, chociaż oni też mogą się cieszyć bo i tak sporo wynieśli. 

@Ljx

Co do Na'Vi to najlepiej żeby wywalili Dendiego i Xbocta, bo to oni są w tym teamie najgorsi.

Opublikowano

No tego jeszcze nie grali, żeby no name unranked ruskie gówno określało kogokolwiek jakimkolwiek mianem. A jak Dendi kiedyś robił gry to pewnie brandzlowałeś się do jego zdjęć, teraz on i hwost najgorsi w teamie kknp.

Nie interesuje mnie żadna z drużyn, żeby mi ktokolwiek nie zwrócił na to uwagi.

Opublikowano

Spodziewalem sie czegos wiecej po Finale, co prawda VG przeszlo z Lower Bracket ale tak czy siak liczylem na minimum gre 40/50 minutowa. Te picki to same papiery byly ... Veno na midzie? Co z tego ze zpuszowal jak byl gankowy i to czesto jak na te 15minut gry. Poprostu porazka, gra niewarta finalu. A Na' Vi' nie wiem, od dawna ich nie ogladam bo spadli :c

61093c6efb.png

Opublikowano

> gry 50 minut farmfest- lolwtf c*****e gry

> splitpush- ja p*******, co za chujnia, groć nie potrafio to tylko puszujo

> szybki deathball- c*****e, nie warte finału

Tak mniej więcej wygląda community Doty.

Właśnie te gry były mega. Ogólnie to serio, poczytajcie komentarze odnośnie gier. Nawet Loda o tym mówił. Jak w Docie ktoś splitpushuje, to jest uznawany za cienkiego i nie spotyka się z aprobatą ludzi, zaś jak np. w lolu ktoś robi splitpush, to crowd goes mad i uznają to za kwintesencję skilla(no, może tak dokładnie nie powiedział, ale w/e).

Bardzo krytykowaliście(jako widzowie TI) zarówno 70(80??) minutowe farmfesty za brak akcji, jak również, wyżej wymieniony, splitpush.. też za brak akcji i skilla.

Drugą sprawą jest to, że wy na swoim przykładzie 1k mmr pubów doskonale wiecie, że jak ktoś zagra c*****o/źle dobierze picki i enemy to wykorzysta to wam grę zamkną w takim samym czasie. Natomiast kolejną sprawą jest to, że tak zagrali ludzie, którzy grali o milion dolarów na głowę. Oni nie grali po to, aby podobać się kilkuset crybabies, którym się nie da dogodzić tylko po to, żeby wygrać. Jeśli wam się te gry nie podobają to nie musicie już o tym myśleć albo oglądać powtórek, a wziąć się za granie, nauczyć się grać, znaleźć team i samemu stanąć w finale TI5 chociażby. Póki co żaden z tych, którzy narzekają nie może nawet marzyć o skończeniu gry z identycznym line upem w 15 minut.

Opublikowano

> gry 50 minut farmfest- lolwtf c*****e gry

> splitpush- ja p*******, co za chujnia, groć nie potrafio to tylko puszujo

> szybki deathball- c*****e, nie warte finału

Tak mniej więcej wygląda community Doty.

Właśnie te gry były mega. Ogólnie to serio, poczytajcie komentarze odnośnie gier. Nawet Loda o tym mówił. Jak w Docie ktoś splitpushuje, to jest uznawany za cienkiego i nie spotyka się z aprobatą ludzi, zaś jak np. w lolu ktoś robi splitpush, to crowd goes mad i uznają to za kwintesencję skilla(no, może tak dokładnie nie powiedział, ale w/e).

Bardzo krytykowaliście(jako widzowie TI) zarówno 70(80??) minutowe farmfesty za brak akcji, jak również, wyżej wymieniony, splitpush.. też za brak akcji i skilla.

Drugą sprawą jest to, że wy na swoim przykładzie 1k mmr pubów doskonale wiecie, że jak ktoś zagra c*****o/źle dobierze picki i enemy to wykorzysta to wam grę zamkną w takim samym czasie. Natomiast kolejną sprawą jest to, że tak zagrali ludzie, którzy grali o milion dolarów na głowę. Oni nie grali po to, aby podobać się kilkuset crybabies, którym się nie da dogodzić tylko po to, żeby wygrać. Jeśli wam się te gry nie podobają to nie musicie już o tym myśleć albo oglądać powtórek, a wziąć się za granie, nauczyć się grać, znaleźć team i samemu stanąć w finale TI5 chociażby. Póki co żaden z tych, którzy narzekają nie może nawet marzyć o skończeniu gry z identycznym line upem w 15 minut.

Ja bym wolal zobaczyc gre 50 minutowa niz 20 minutowa ;p Przeciez to nie jest na wage nagrody 5mln dolarow. Dla mnie final powinien trwac 50/70 minut runda gdzie zobaczyc mozna rozne ciekawe akcje decydujace o wygranej. A tak? Newbee mialo miazdzace Early i zmiotlo VG. Nic wiecej tam nie pokazali procz tego ze early Gank jest dobrym pomyslem i ze early push papierowatymi postaciami jest slabym pomyslem kiedy przeciwnik ma lepsze picki.

61093c6efb.png

Opublikowano

Ja bym wolal zobaczyc gre 50 minutowa niz 20 minutowa ;p Przeciez to nie jest na wage nagrody 5mln dolarow. Dla mnie final powinien trwac 50/70 minut runda gdzie zobaczyc mozna rozne ciekawe akcje decydujace o wygranej. A tak? Newbee mialo miazdzace Early i zmiotlo VG. Nic wiecej tam nie pokazali procz tego ze early Gank jest dobrym pomyslem i ze early push papierowatymi postaciami jest slabym pomyslem kiedy przeciwnik ma lepsze picki.

Pokazali, jak wygrywa się 5 000 000 dolarów. Chcesz więcej? B)

Opublikowano

Pokazali, jak wygrywa się 5 000 000 dolarów. Chcesz więcej? B)

A uwierz mi ze chcialbym zobaczyc w finale wiecej niz stope miazdzaca robaki :)

61093c6efb.png

Opublikowano

VG grało jak gówna, tak jakby grali w jakimś turnieju o 10$ a nie 10 mln$. Szkoda, że moi faworyci, EG i DK skończyli na niższych lokatach, chociaż oni też mogą się cieszyć bo i tak sporo wynieśli. 

@Ljx

Co do Na'Vi to najlepiej żeby wywalili Dendiego i Xbocta, bo to oni są w tym teamie najgorsi.

Dendi najgorszy XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Wywalić Dendiego, k den.

Żałosny international, gry poniżej 30 minut w finale bez wyjątku, ti3 i ti1 zdecydowanie lepsze od zjebanej czwórki tegorocznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...