Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bulgarian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

wysokie czy niskie pingi macie?

Pingi głównie zależą od graczy, ja mam ping 15 inni znowu mogą mieć 40 czy tam 50. To wszystko zależy od twojego łącza.

@ref

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

FFA CL odradzam. Serwer nie dostanie żadnej zmiany, HAdmin ma chorą wizję, która ich nie wymaga. Odradzam też startowanie na jakąkolwiek funkcję na serwerze. Utrudniony kontakt ze strony HAdmina.

Ba, podejrzenia budzi też "strata" konta z ponad 700 skinami w eq po otwarciu jackpora.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

FFA CL odradzam. Serwer nie dostanie żadnej zmiany, HAdmin ma chorą wizję, która ich nie wymaga. Odradzam też startowanie na jakąkolwiek funkcję na serwerze. Utrudniony kontakt ze strony HAdmina.

Ba, podejrzenia budzi też "strata" konta z ponad 700 skinami w eq po otwarciu jackpora.

Napisała osoba która zrezygnowała z admina na serwerze ponieważ nie zgodziłem się na dodanie map do serwera FFACL, a jak wszyscy wiemy tryb ten to głównie mapy klasycznie (de_dust2, de_inferno, de_nuke etc), u nas na FFACL są grane takie mapy jak (de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_mirage) a skoro grają u nas ludzie to znaczy, że im się podoba. Co to tego, że nie zgodziłem się na dodanie map, mam do tego pełne prawo przecież to ja prowadzę sieć i chyba wiem czego od moich serwerków oczekuję i czego oczekują ode mnie gracze, nie dopasuję się co prawda do każdego dlatego też niektóre zmiany są przeze mnie odrzucane.

Co do straty konta kolejna głupota którą było warto napisać na mój temat :) Kolega chyba nie potrafi się pogodzić z utratą posady u mnie na serwerze. Kolega napisał tutaj jeszcze, że po otwarciu jackpota przybyło mi 700 itemków. i o czym to ma niby świadczyć? Jak przecież wiemy każdy jackpot pobiera prowizję, bez tego nie było by sensu na prowadzenie czegoś takiego. Zresztą z czego ja sie tu będę tłumaczyć :)

Tyle z mojej strony w tym temacie.

Poza tym zapraszam do gry. @ref

Opublikowano

Napisała osoba która zrezygnowała z admina na serwerze ponieważ nie zgodziłem się na dodanie map do serwera FFACL, a jak wszyscy wiemy tryb ten to głównie mapy klasycznie (de_dust2, de_inferno, de_nuke etc), u nas na FFACL są grane takie mapy jak (de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_mirage) a skoro grają u nas ludzie to znaczy, że im się podoba. Co to tego, że nie zgodziłem się na dodanie map, mam do tego pełne prawo przecież to ja prowadzę sieć i chyba wiem czego od moich serwerków oczekuję i czego oczekują ode mnie gracze, nie dopasuję się co prawda do każdego dlatego też niektóre zmiany są przeze mnie odrzucane.

Co do straty konta kolejna głupota którą było warto napisać na mój temat :) Kolega chyba nie potrafi się pogodzić z utratą posady u mnie na serwerze. Kolega napisał tutaj jeszcze, że po otwarciu jackpota przybyło mi 700 itemków. i o czym to ma niby świadczyć? Jak przecież wiemy każdy jackpot pobiera prowizję, bez tego nie było by sensu na prowadzenie czegoś takiego. Zresztą z czego ja sie tu będę tłumaczyć :)

Tyle z mojej strony w tym temacie.

Poza tym zapraszam do gry. @ref

Przepraszam, że co? Czy ja zrezygnowałem? Nie. Napisałem po prostu, że przy twojej wizji serwera nie potrzeba tam adminów. Bo nie trzeba. - Czy to jest ta rezygnacja? -  Gracze sami o niego dbali. Nawet o to nie potrafiłeś się dopytać, bo "stawia się". I to ty mi zdjąłeś adma bez jakiejkolwiek informacji. Ba, zwróciłem ci o tym uwagę i usunąłeś ze znajomych(jedyny wymóg do wysyłania pw na steam). Bardzo dojrzałe zważywszy na identyczny wymóg przy naborze.

A płakać nie mam po co. - Są lepsze serwerownie, którym poświęcam swój czas. ;)

I nie gadaj głupot... Chociaż tyle zrób.

Opublikowano
Napisany 20 listopad 2015 - 19:31
Na dzień dzisiejszy nie widzę potrzeby posiadania na tym serwerze admina.

Dla mnie było to jednoznaczne z rezygnacją z admina dlatego tak postąpiłem. Potem zaczołeś mnie wyzywać na steam więc cie skasowałem. Gdybyś zamiast wyzywać z miejsca zapytał dlaczego dostałbyś odpowiedź logiczną, sory ale nie rozmawiam z osobami które mnie zaczynają w pierwszym zdaniu wyzywać na steam.

Nie mam więcej nic do powiedzenia w tej sprawie, to nie temat do dyskusji na nasze prywatne tematy. Po prostu nie pozostawię złej opini bez komentarza, dlatego uważam dyskusję za zakończoną.

Z resztą gracze sami mogą się przekonać jak u nas jest i jaki jest kontakt z adminami odwiedzając nasze serwery, ja nic nie muszę nikomu udowadniać :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dla mnie było to jednoznaczne z rezygnacją z admina dlatego tak postąpiłem. Potem zaczołeś mnie wyzywać na steam więc cie skasowałem. Gdybyś zamiast wyzywać z miejsca zapytał dlaczego dostałbyś odpowiedź logiczną, sory ale nie rozmawiam z osobami które mnie zaczynają w pierwszym zdaniu wyzywać na steam.

Nie mam więcej nic do powiedzenia w tej sprawie, to nie temat do dyskusji na nasze prywatne tematy. Po prostu nie pozostawię złej opini bez komentarza, dlatego uważam dyskusję za zakończoną.

Z resztą gracze sami mogą się przekonać jak u nas jest i jaki jest kontakt z adminami odwiedzając nasze serwery, ja nic nie muszę nikomu udowadniać :)

Pozdrawiam.

Szkoda, że steam nie archiwizuje rozmów. Napisałem jedno zdanie o tym, że powinieneś coś napisać i jedyna wzmianka o tym, że to(posiadanie admina) mnie tak "obchodzi jak wolny Tybet" jest takie obraźliwe? Pisz dalej bajki jak to, że będąc raz na ruski rok na serwie wiesz, czego chcą gracze. Btw. dopowiadasz sobie dużo za dużo, kontakt jest utrudniony tylko z tobą.... Najważniejsza osobą w serwerowni.

/eot

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...