Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]League of Legends ELO BOOST

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyboostuje 2 razy taniej, ex. 500 lp challenger na nordicu na bolu, latwo w c**j zapraszam na pw pozdro

po pierwsze swoja reklama w temacie innej osoby, po drugie niezle osiagniecie challenger eune na bolu xD brawo jestes bardzo wiarygodny i wszyscy beda miec pewnosc ze bedziesz gral manualnie powodzenia "pozdro"

Opublikowano

@Vernereq fajny avatar to twoj tata? czy ty?

@Topic 

Przecież w regulaminie mpc jest zabronione więc czemu te tematy nie są zamkniętye? kto ci kupi łosiu 0 gwarancji

Opublikowano

@Vernereq fajny avatar to twoj tata? czy ty?

@Topic 

Przecież w regulaminie mpc jest zabronione więc czemu te tematy nie są zamkniętye? kto ci kupi łosiu 0 gwarancji

widze ze 0 pojecia na temat gieldy ehh 

Opublikowano

Chciałbym prosić o podanie twojej aktualniej dywizji lub boostera z twojego "serwisu".

Na potwierdzenie screenshot lub invite w grze.

Poza tym co tak tanio? o.O

Wyczuwam scamming.

Opublikowano

Co do wątpliwości odnośnie działu Wirtualna Gotówka, zapraszam do zapoznania się czym jest Bitcoin

BTC i MPC?

Jakieś dowody boostów? Staty czy w/e?

Opublikowano

W tym roku dopiero zaczynamy, a z tamtego nie mam aktualnie ssów, jednak jakby ktoś był zainteresowany mogę coś poszukać i wysłać na PW.

Opublikowano

Dowody się publikuje, aby stały się ogólnodostępne, a nie na PW. Kompletny brak profesjonalizmu panowie.

Skąd mam wziąć dowody skoro ich na razie nie ma ? Napisałem, że w tym roku dopiero zaczynamy.

A chciałbym podrzucić coś konkretnego a nie tylko wycięte 10 winów z rzędu z historii które i tak mało kogo przekonują.

Opublikowano

To czemu nie robicie darmowych kopii - jakieś małe boosty, typu z g4 do g3 etc...? Większość firm pierw tak robi później zaczyna się biznes ^_^

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To czemu nie robicie darmowych kopii - jakieś małe boosty, typu z g4 do g3 etc...? Większość firm pierw tak robi później zaczyna się biznes ^_^

No bo wszystko na spontanie jak dodali giełdę, w poprzednie wakacje boostowaliśmy tylko przez allegro, i było dość dużo wszystkiego, all przygotowane, a teraz nic : p

Opublikowano

Ile za  silver  do Platyny?

Taki idiota później niszczy gry w platynie, pozdrawiam. Do tej pory myślałem że na MPCforum dominuje BoL, to teraz k**wa pojawi się jeszcze eloboosting a tego już nie zniosę. Rozumiem stworzyć forum o cheatach, ale wprowadzać tutaj handel i obrót usługami, w dodatku eloboosting to przegięcie. Riot zabrania eloboostingu o czym jest nawet specjalny artykuł na stronie supportu. Owszem, BoL'a też ale nie jest to przedstawiane tak otwarcie.
Opublikowano

Taki idiota później niszczy gry w platynie, pozdrawiam. Do tej pory myślałem że na MPCforum dominuje BoL, to teraz k**wa pojawi się jeszcze eloboosting a tego już nie zniosę. Rozumiem stworzyć forum o cheatach, ale wprowadzać tutaj handel i obrót usługami, w dodatku eloboosting to przegięcie. Riot zabrania eloboostingu o czym jest nawet specjalny artykuł na stronie supportu. Owszem, BoL'a też ale nie jest to przedstawiane tak otwarcie.

ty grasz na bolu ktoś jest eloboostowany

kto jest gorszy?

<>

Opublikowano

ty grasz na bolu ktoś jest eloboostowany

kto jest gorszy?

Praktycznie eloboostowany, bolowiec sobie zawsze jakoś poradzi, a eloboosted nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...