Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptip lub ultrabook 3000zl studia

Gość malutki688

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

1. Ile chcesz przeznaczyć na laptopa?

Okolo 3000zl

2. Wielkość matrycy(w calach)

Max 15.6

3. Do czego będzie wykorzystywany?

Glownie nauka, notatki (studiowanie na wydziale prawa i administracji, nie bede korzystal z wyspecajizowanych programow) oczywiscie filmy, internet itp, zalezy mi jednak by urzadzenie bylo w stanie odpalic gre pokroju world of warcraft, mam w domu komputer do grania, wiec nowsze tytuly mnie nie interesuja

4. Czy musi być z systemem?

System dostane od uczelni, wiec wole laptopa z lepsza specyfikacja, jednak jezeli nie bedzie nic ciekawego, moze byc z systemem

5. Czy zwracasz uwagę na wykonanie oraz kulturę pracy(głośność/temperatury)?

Tak, laptop ma byc solidne wykonany, fajnie gdyby nie byl zbyt glosny no i trzymal dlugo baterie, dysk ssd 128gb, matryca full hd (o ile to mozliwe)

6. Dodatkowe uwagi (np. preferowany rodzaj matrycy)

Matowa, biala obudowa(jezli jest to mozliwe)

No to tak, potrzebuje sprzet na studia. Zastanawiam sie pomiedzy laptopem a ultrabookiem. Wazne by komputer byl w stnie odpalic wowa, lecz w tym przedziale cenowym to chyba nie problem. Nie wiem o czym jeszcze napisac, prosze Was o pomoc

Opublikowano

FullHD + SSD za taką cenę cieżko

Wydajnieszy , jak ci 1366x768 starczy to taki będzie dobry:

http://www.x-kom.pl/p/187137-notebook-laptop-15-6-asus-x550ln-xo106v-8-i5-4200u-8gb-128750-7hp64x-gt840.html

Słabszy, może być problem ze sterownikami do grafiki, ale FullHD i SSD

http://www.x-kom.pl/p/200431-notebook-laptop-15-6-acer-v5-561g-i5-4200u-8gb-1281000-7hp64x-r7-m265-fhd.html

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Gość malutki688
Opublikowano

no ten juz calkiem fajny, a jest cos pdobnego tylko o przekatnej ekrranu 14 i mniejszej wadze?

ssd moge nawet wsadzic zamiast stacji dvd, na ktrej mi nie zalezy

grac bede tylko czasami w wowa, ktory wymmagania ma male(moze tak, ta gra ma calkiem dobrze dzialac na srednich ustawieniach, wtedy bede zadowolony) do grania mam kompa na codzien

Edit

Kuouje macbooka air 11, temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...