Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasięg sieci telefonu komórkowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Zaraz się chyba wkurwię, mam Samsunga Galaxy SIII, sieć Orange. W całym jebanym pokoju nie mam ani k***a jednej kreski zasięgu, sprawdzałem nawet na mapie zasięgu orange w internecie i powinienem mieć zasięg. Co ja mam zrobić? Już nie mogę, jak chce gdzieś zadzwonić to muszę biegać po całym domu i i tak k***a ledwo jedną kreskę złapię.

Są jakieś sposoby, żeby zwiększyć zasięg?

Przepraszam za słownictwo, ale już nie mogę...

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Być może to jakaś wada twojego telefonu, zobacz czy inni domownicy mają zasięg. 

RAsfepN.png
Opublikowano

to już twój problem że kupiłeś wyjątkowy  badziew ( wodotrysk z gównianymi funkcjami w postaci wodotrysków i fontanny niestety o wodę musisz postarać się sam ale z miernym modułem odbiorczo/nadawczym )  jeśli chodzi o telefon do użytku poza miastem czyli przy ograniczonym dostępie do nadajnika albo tak pechowym usytuowaniem budynku że gubi zasięg, no chyba ze mieszkasz w bunkrze to wyjdź z niego ;)

kup repeater GSM , poszerzy zasięg wszystkich  sieci w granicy ok 50 m od miejsca zamontowania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...