Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu dice !

Darek12433645

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Może się jakoś odwdzięczę" nikt ze zdrowym umysłem nie da Ci skryptu dicebot za darmo (oprócz hugo999).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Możecie zamknąc, sobie już poradziłem i ładnie wszystko śmiga ! :)

Możesz napisać skąd wyciągnąłeś?

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Skoro potrzebowałeś pomocy i ludzie ci próbowali pomóc to mógłbyś powiedzieć gdzie go znalazłeś, wychodzisz na jakiegoś gimbusa, który niczym się nie dzieli tylko wszystko sobie ale o pomoc jednak prosi...

Złamałby tym samym regulamin :) ja go jedynie naprowadziłem na pw co ma wpisać mniej i więcej w google, jeżeli chcesz to też mogę Ci pomóc, jednak nie podam strony.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

k***a ja to pierdolca dostaje czytajac takie tematy przeciez po to jest to forum by sie dizelic roznymi bugami/botami/skryptami i wszystkim co jest zwiazane z grami , ale niektorym to sie nie przetlumaczy niektorych spraw ... niestety

Opublikowano

Dzielić się czymś na czym można zarabiać 100zł/dzień i w dodatku co jest zabronione w regulaminie? Acha, nie to nie po to jest forum.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

"Może się jakoś odwdzięczę" nikt ze zdrowym umysłem nie da Ci skryptu dicebot za darmo (oprócz hugo999).

Uważasz że jestem krejzi? :P skrypt na torgu jest.

Hugo _/
Opublikowano

Uważasz że jestem krejzi? :P skrypt na torgu jest.

Tak, a nie jest tak? Kto normalny daje skrypt do dicebota za darmo ;D

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Tak, a nie jest tak? Kto normalny daje skrypt do dicebota za darmo ;D

Ojtam, ojtam, dostałem banhammera na xenobocie, proteus kazał wyjebać mój temat, to udostępniam go za darmo, a i tak w c**j na nim zarobiłem, na polskie około 2,5k pln.

Hugo _/
Opublikowano

Jak odpalić ten skrypt dokładnie ? bp mam dać takie jakie są zapisane w skrypcie ? i od czego zalezy jaki mam dać /counter i /depot ???

dawałem tak jak pisałeś /counter 13 /depot 9  i co chwile zamyka i otwiera depo.

Opublikowano

Widać nie jest żydem, nie to co niektórzy :)

Dlaczego obrażasz Żydów? Porównujesz kogoś do nich?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Żydzi

Zapoznaj się ze znaczeniem słowa Żyd.

Przeszukałem inne forum (nie podam, ponieważ nie będę go tutaj reklamował...)

Powodzenia w szukaniu !

Autor tematu znalazł to czego chciał, więc temat powinien być close.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...