Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot Działający Na Kamermodzie

WIchaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystarczy odpalic moda przez exe które działa z fishbotem ;)

Czyli jak? ;D

Przecież w Twoim modzie jest tylko metin2mod.exe i inaczej nie da się go odpalić (no dobra da się jeszcze bat do metin2mod.bin).

Włączam modem (exe), bota i wywala ze znakami zapytania.

Próbowałem tez tylko spolszczenie. Albo bat do metin2mod.bat, zmienić nazwę metin2.bat i do tego bat. Wtedy w procesach jest ja na starym PLu "proces: metin2.bat". Próbowałem tez żeby było identycznie jak na PLu (bo na nim bot działa): zmiana pliku bin na metin2client.bin i do niego bat. Gra się uruchamia, w procesach identyczna nazwa procesu jak na PLu ale i tak wywala po odpaleniu bota.

Próbowałem z:

- Angelbot by xWaffeleisen v2.2

- xAngelbot v2.4

- xAngelbot v2.5 Edited by srulian96

- SharkBot v3.0

- jest jeszcze jakiś zminimalizowany?

W Sharkbot można wybrać nazwę procesu i jak się wybierze odpowiednią to tez wywala ze znakami zapytania.

Wychodzi więc, ze nie jest problem z nazwą procesu (która jest inna na privach i na PLu).

Jedyny bot który od razu po włączeniu nie wywala to:

- Angelbot V2.5.1 By Loliman

http://www.mpcforum.pl/topic/124275-angelbot-v251-by-loliman-nowa-wersja/page__view__findpost__p__811139

Włącza się (po wybraniu opcji priv). Zaczyna działać (porusza myszą w odpowiednim oknie czyli wszystko super), ale nie łowi (a przegląda eq - opisałem dokładniej w tamtym temacie).

Jakieś rady? ;D

Kurcze... Na PLu to boty działają - a na privie nie ;/

PS. Oczywiście cały czas mówimy o zminimaliowanych botach... Bo te poruszające myszą (1.3, babelfish) to działają... Ale my chcemy zminimalizowane.

PS. Testowałem na Triadica, ale podobnie było na xlast czy l99.

__

Opublikowano

Te hidden boty są przystosowane do metin2client.bin i nie chodzą na metin2.bin (wywala) .Osobiście kopiowałem z metka spatchowanego metin2client.bin zmieniałem nazwę na metin2.bin i włączałem metina (z 08 roku) okienko logowania sie pokazuje ale zalogowac nie chce za chuja : (

Opublikowano

Zedytujcie troche pliki moda.

Zamiast Metin2Mod.bin dajcie metin2.bin

i zamiast metin2mod.exe dajcie metin2.exe

Mi tak dziala.. ;-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

na modzie do pl działa sharkbot 4.0

a dziala on na zminimalizowanym ekranie ? bo też poszukuje takiego bota na priv serwy na xLast dokladniej :) dam 5 !

DAJ MINUS TO NIE BOLI !!!!

obrazzk.png

1000170072.jpg

Opublikowano

z kamererm (jesli metin pl) polecam xangelbot'a v 2.5 by srulian.. znajdziesz go na forum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...