Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niszczenie blokow!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam duzy problem z niszczeniem/stawianiem blokow, gdy niszcze/stawiam bloki (mam opa, w permissionsex mam *) na mapie poza spawnem (nawet z 200 kratek od spawnu) nie wyskakuje mi nic na czacie typu nie mam permisjii czy cos tylko tylko poprostu cofie mi blok gdy go zniszcze/postawie, nie wiem co zrobic PLS POMOCY!

Opublikowano

anticheat automessage authme azrang bossmessage chatcontrol chestcommand chestshop clearlag combatlog customcommands eaststone enchantedsings essentials exp figadmin guilds healthbar iconomy multiserve nametags nopl nospam otherdrop permissionsex playerheads pluginmetrics randomcoords randomlocation scoreboardstats shoopkeepers simpleclans skript tagapi treasurechest virtualpack voxelsniper worldborder worldedit worldguard

Opublikowano

Normalnie to takie błędy występują przy Essentials AntiBuild czy jakoś tak, spróbuj usuwać po kolei pluginy i tam znajdziesz problem

55jk0m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...