Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu w pluginie był backdoor. Usprawiedliwienie.

DemomanHACK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, wiele z was mnie ostatnio hejtuje z tego wzgledu, iż mieli "odemnie" plugin na serwerze. Kupiony ponoć ode mnie, ale ja nigdy go nie miałem na skype. Ja wszystkie sprawy związane z handlem itd. załatwiam na skype. Na craft***.pl jest wiele ofert sprzedaży mojego pluginu. 

Backdoor był dodany tylko po to, żeby ten mój kumpel mnie nie oszukał i na moim serwerze,

Ja sprzedałem plugin tylko 3 osobom ogar ludzie. Zrozumcie to, że piszecie nie do tej osoby. Napiszcie do takich typków jak:

@nik5PL

@nordicman

@i wiele innych...

Za rozpowszechnianie mojego pluginu. To właśnie przez to, że to rozpowszechnili ludzie mieli ten plugin i mogli go dalej sprzedać... Do nich płaczcie, że ktoś wam serwer rozwalił, albo chociaż do sprzedawcy...

Pozdrawiam i proszę administracje mpcforum o nie usuwanie tematu, iż jest to temat informacyjny, żeby przestrzeć ludzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...