Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zbliża się enforce 4.12 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na garenie udpate jutro i jeszcze koleś napisał żeby fixa zrobić z tym authem od bola zajmie mu trochę czasu "i need some time" nie chce nic gadać ale u nas za tydzień-półtorej ma być patch 4.13 :D a enforce ruszy pewnie za tydzień to się zbytnio nie jarajcie tym bo po gracie max 2 dni do następnego patcha a tak poza tym nawet bym nie liczył na tego enforca pewnie kolejny troll :D

MEGUSTA

Opublikowano

@Nexusetti

Tylko, że spudgy po patchu 4.13 zupdatuje BoL'a i raczej nie planuje zmiany autha z patcha na patch. Więc przeczuwam, że enforce będzie działać nadal a będzie wystarczyła nowa dllka.

Deadboy

Opublikowano

Z tego co wiem to cebula ma warstwy :3 Hobby "Minecraft" czyli napiszę do ciebie twoim językiem żebyś zrozumiał "zjebie".

Ty kufo oddafaj diaxy kufa.

Sam kupiłem VIPA ale czy to powód by tym szpanować i wyzywać innych od cebuli? Sory ale jakoś nie czuję takiej potrzeby by się wywyższać z powodu kupna VIPA.

Dobra ale dibile którzy tak robią nie przestaną i jednak będę musiał się z tym pogodzić.

a gdzie napisałem ,że jesteście cebulami napisałem tylko ,że nie jestem piratem jak to cie obraziło i innych to sory już nie będe

Opublikowano

Nie wiem po co kolejna zmiana autha

Przeczuwam ze do konca wakacji bedzie z 10 enforce i wkoncu ktos bedzie aktualizowal to na bierzaco z enforcevip

SERWER : Avalon

Nick : SenseiiKakashi

LVL : 62 Rośnie

Job : 57

SP : Ranger 30 +1, Sin 29 + 2 , Destro 39 +5, wk 29 +4 ( rośnie )

Szukam ludzi do dropienia piórek w pt i do pts 2

Opublikowano

Z tego co wiem to cebula ma warstwy :3 Hobby "Minecraft" czyli napiszę do ciebie twoim językiem żebyś zrozumiał "zjebie".

Ty kufo oddafaj diaxy kufa.

Sam kupiłem VIPA ale czy to powód by tym szpanować i wyzywać innych od cebuli? Sory ale jakoś nie czuję takiej potrzeby by się wywyższać z powodu kupna VIPA.

Dobra ale dibile którzy tak robią nie przestaną i jednak będę musiał się z tym pogodzić.

Jak mozna byc takim kretynem? Hobby Minecraft dodano 2012 albo nawet 2011  xD. Ale po co Ci to pisze jak wtedy to chyba jeszcze do przedszkola chodziles ;) Kretyni wszędzie kretyni. Tak tak ja jestem dzieckiem bo 3 lata temu gralem w mc majac te 15 lat. No faktycznie xD

PS: Ty lepiej idź do mamy po kase na vipa bo Ci się skończy i wrócisz do brązu z tego srebra, a tego byśmy nie chcieli bo obciach w gim bedzie ;C

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Szukałem nie ma :D. Chyba, że chces odpowiedzieć na PW.

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

Nie ma i nie będzie enforca dzieci zrozumcie to.. A o tych "Magikach" z naszego forum zapomnijcie oni też nie maja enforce zwykłe trolle i ssy przerobione w gimpie czy tam paincie :P Twórca enforca już się wypowiedział ze nie będzie już enforca na swoim FanPage na FB :D

Tutaj macie officialny fanpage huynka:
https://www.facebook.com/huynktool

MEGUSTA

Opublikowano

Nie ma i nie będzie enforca dzieci zrozumcie to.. A o tych "Magikach" z naszego forum zapomnijcie oni też nie maja enforce zwykłe trolle i ssy przerobione w gimpie czy tam paincie :P Twórca enforca już się wypowiedział ze nie będzie już enforca na swoim FanPage na FB :D

Tutaj macie officialny fanpage huynka:

https://www.facebook.com/huynktool

Ty trollujesz czy dalej serio myślisz, że ten typ to twórca env?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...