Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zbliża się enforce 4.12 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaaaaaaa Zarax w temacie! Zaraz znowu nasz dobroczyńca odda cebulakom enforca i będzie kolejny fix.

A TYLKO SPRÓBUJ TO WIESZ CO SIE STANIE ZARAXIE Z GOLDA

Opublikowano

aaaaaaaa Zarax w temacie! Zaraz znowu nasz dobroczyńca odda cebulakom enforca i będzie kolejny fix.

A TYLKO SPRÓBUJ TO WIESZ CO SIE STANIE ZARAXIE Z GOLDA

Forum nagle przestanie działać z niewiadomych przyczyn xD.

Opublikowano

aha j**** biede kupuje vipa i jestem lepszy ,bo mi sie skrypty nie buguja i nie jestem piratem kappa

ale wiesz, że na vipie po patchach też sie skrypty bugują i biblioteki co nie? A no nie wiesz bo nigdy vipa nie miałeś polaku biedaku.

Opublikowano

aha j**** biede kupuje vipa i jestem lepszy ,bo mi sie skrypty nie buguja i nie jestem piratem kappa

Do forumowiczów!

Właśnie tak jara się biedny cebulak którego pierwszy raz stać na kupno vipa i wyzywa innych od cebuli i się wychwala.

<Cwel zmasakrowany>

@antyWard(n) Ogółem to spoko. Też z nim pisałem, napisał mi to samo co koledze wyżej

Deadboy

Opublikowano

ale wiesz, że na vipie po patchach też sie skrypty bugują i biblioteki co nie? A no nie wiesz bo nigdy vipa nie miałeś polaku biedaku.

nic mi się nie buguje ,jesteś doskonałym obrazem doskonałości polaka

Do forumowiczów!

Właśnie tak jara się biedny cebulak którego pierwszy raz stać na kupno vipa i wyzywa innych od cebuli i się wychwala.

<Cwel zmasakrowany>

@antyWard(n) Ogółem to spoko. Też z nim pisałem, napisał mi to samo co koledze wyżej

aha pokaż foto swojego mieszkania panie bogaty 

Opublikowano

nic mi się nie buguje ,jesteś doskonałym obrazem doskonałości polaka

aha pokaż foto swojego mieszkania panie bogaty 

aha po co aha aha aha aham? Proszę cię nie pogrążaj się w swojej głupocie dzieciaku. Jak ktoś chce mieć cracked to nie znaczy, że go nie stać tylko po prostu ma ważniejsze wydatki lub mu się nie chce skoro można mieć za darmo. A, że ty wyzywasz innych od cebuli z tego powodu i się wychwalasz tym, że kupiłeś sobie vipa jak i wiele osób to jesteś na serio głupi lub źle wychowanym dzieckiem. Pozdrawiam mamę i tatę, powiedz im, że zostałeś... <zmasakrowanym cwelem drugi raz w swoim przepięknym życiu>.

Deadboy

Opublikowano

Drogi zjebie ChEeFo2000
Napisałeś: "Jak ktoś chce mieć cracked to nie znaczy, że go nie stać tylko po prostu ma ważniejsze wydatki lub mu się nie chce skoro można mieć za darmo."
Sam siebie ośmieszasz kretynie, i udowadniasz jakim cebulakiem jesteś pisząc takie coś.

PS: Te dopiski "zmasakrowany ...". JPDL jakie to żenujące :D Napiszesz coś głupiego, i myślisz że jesteś fajny? Wcale go nie zmasakrowałeś, ale chyba tylko w taki sposób możesz pocieszyć swoje zjebane życie Cebulo :D

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

aha po co aha aha aha aham? Proszę cię nie pogrążaj się w swojej głupocie dzieciaku. Jak ktoś chce mieć cracked to nie znaczy, że go nie stać tylko po prostu ma ważniejsze wydatki lub mu się nie chce skoro można mieć za darmo. A, że ty wyzywasz innych od cebuli z tego powodu i się wychwalasz tym, że kupiłeś sobie vipa jak i wiele osób to jesteś na serio głupi lub źle wychowanym dzieckiem. Pozdrawiam mamę i tatę, powiedz im, że zostałeś... <zmasakrowanym cwelem drugi raz w swoim przepięknym życiu>.

Do forumowiczów!

<Cwel zmasakrowany>

aha szkoda mi cię nawet, te 2000 to rocznik?

Opublikowano

Na wietnamie ziomek napisal ze enfors nie bedzie kontynuowany obecnie czy cos w tym stylu.

Potwierdzone info? Podobno kilka osób na forum ma (albo kolejny fake :/)

Opublikowano

Enforce nie dziala i nie bedzie dzialac.

Juz sobie nie pocarrujecie

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

ƧЩΛGᄂӨЯD

Przestancie juz spamowac tematami.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Drogi zjebie ChEeFo2000

Napisałeś: "Jak ktoś chce mieć cracked to nie znaczy, że go nie stać tylko po prostu ma ważniejsze wydatki lub mu się nie chce skoro można mieć za darmo."

Sam siebie ośmieszasz kretynie, i udowadniasz jakim cebulakiem jesteś pisząc takie coś.

PS: Te dopiski "zmasakrowany ...". JPDL jakie to żenujące :D Napiszesz coś głupiego, i myślisz że jesteś fajny? Wcale go nie zmasakrowałeś, ale chyba tylko w taki sposób możesz pocieszyć swoje zjebane życie Cebulo :D

Hobby: minecraft. Tyle w temacie

Nie macie co szpanować waszym bogactwem i wyzywaniem od cebul. Każdy wie że większość kto ma tutaj vipa może podziękować swoim rodzicom. Nie uważacie że płacenie za coś co jest za darmo jest troche.. głupie? Większość tego forum tak myśli i dlatego narobiło sie tylko "cebul" którzy chcą to wykorzystać póki to nie przestało działać.

W sumie nie chciałem tu nic napisać. Cały enforce i te wszystkie pliki mi śmierdzą. Raz sciagnelem jakis syf i po 5min z gry mnie wywaliło bo ktoś sie logował na moje acc

PS możecie dac warna, prosze.

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Potwierdzone info? Podobno kilka osób na forum ma (albo kolejny fake :/)

Close Topic.

Don't Support EFV in this time!

i Tyle.

A to ze kilka osób ma to moze i prawda tak czy inaczej nie udostępnią tego.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Drogi zjebie ChEeFo2000

Z tego co wiem to cebula ma warstwy :3 Hobby "Minecraft" czyli napiszę do ciebie twoim językiem żebyś zrozumiał "zjebie".

Ty kufo oddafaj diaxy kufa.

Sam kupiłem VIPA ale czy to powód by tym szpanować i wyzywać innych od cebuli? Sory ale jakoś nie czuję takiej potrzeby by się wywyższać z powodu kupna VIPA.

Dobra ale dibile którzy tak robią nie przestaną i jednak będę musiał się z tym pogodzić.

Deadboy

Opublikowano

Z tego co wiem to cebula ma warstwy :3 Hobby "Minecraft" czyli napiszę do ciebie twoim językiem żebyś zrozumiał "zjebie".

Ty kufo oddafaj diaxy kufa.

Sam kupiłem VIPA ale czy to powód by tym szpanować i wyzywać innych od cebuli? Sory ale jakoś nie czuję takiej potrzeby by się wywyższać z powodu kupna VIPA.

Dobra ale dibile którzy tak robią nie przestaną i jednak będę musiał się z tym pogodzić.

Tok myślenia niczym Obamy.
Opublikowano

Nie wiem czy większość z was rozumie określenie: "cebulak". Wyzywani od nich są zwolennicy Enforce jak i płatnego Vipa. Może lepiej nie używać słów, których znaczenia się nie rozumie. Od kiedy wgl. to słowo stało się tak popularne na tym forum, myślałem że to domena sadistica :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...