Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące początku gry

kubakus111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie. Otóż chciałbym zacząć grać w Cabal`a (nigdy w niego nie grałem) i moje pytanie polega na tym czy mogę od początku zacząć grać na prywatnych serwerach? Chodzi mi tutaj o łatwiejszą rozgrywkę, ponieważ nie chcę tracić paru lat na kolejną grę tylko po prostu pograć przez parę miesięcy i mieć dobre eq  + lvl, lecz chodzi mi też o to, że gdy zacznę grać od razu na prywatnym serwie czy będę wiedział o co w tej grze chodzi?

Tak więc:

1) Czy zaczynając grać w Cabal`a muszę zacząć od globalnego serwera, żeby wszystko ogarnąć?

2) Czy mogę zacząć grać od razu na jakimś prywatnym serwerze i także wszystko ogarnę, jeśli tak to możecie polecić jakiś fajny prywatny serwerek?

Opublikowano

1) Nie. Na globie masz nawet więcej do ogarniania.

2) Tak. Niestety nie polecę Ci żadnego, bo nie gram na privach (mam swój). Zajrzyj do działu Serwery Prywatne.

Opublikowano

1. Nie, logika całej gry nie jest arcytrudna, a wręcz przeciwnie.

2. Niestety nie interesują mnie prywatne serwery cabala.

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

1. Nie koniecznie, aczkolwiek globalny serwer jest na początku bardzo łatwy, schody się zaczynają na wyższych lvlach.

2. Możesz zacząć, czemu nie, lecz mało jest teraz serwerów godnych pogrania dłuższy czas, więcej pograsz na globalu.

25jcw2w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...