Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille na P u instruktorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że taki tut gdzieś już tu jest  ale chcę wam udostępnić Skille na P po ich wybraniu u danego instruktora  też to tego questu dodałem że za Trening nie tylko dostajemy Skille na P ale tak że

50000000yang  może komuś się przyda 

można liczyć na +

wgrałem poprawkę questu

Teraz myślę nad questem który wymienia 2kkk yang na 1SM DO IS 

skill_group.zip

1.png

Specjalista
Opublikowano

I po c**j to to ja nie wiem,jest tysiące takich questów,a te yangi to nie wiem po co u instruktorów jak można dać na start o.O ?

Nic przydatnego.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Po jaką cholerę komuś taki quest skoro każdy powinien potrafić napisać coś takiego samemu :< oprócz tego było setki takich tematów a co do yang zgodzę się z moim poprzednikiem :)

Opublikowano

taki quest napsialby kompletny newbie co nic nie potrafi... sry nie napsial , tylko przerobil, bo ty tego nie pisales

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę, że mam ogromne braki w wiedzy. Dzięki wielkie za questa. A wiesz może jak to przerobić, by zabierało 50000000 yang zamiast je dawać? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Ja pierdziele... to forum wynalazło sposób na cofanie się w czasie. Z dnia na dzień większy syf...

Opublikowano

Widzę, że mam ogromne braki w wiedzy. Dzięki wielkie za questa. A wiesz może jak to przerobić, by zabierało 50000000 yang zamiast je dawać? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Ja pierdziele... to forum wynalazło sposób na cofanie się w czasie. Z dnia na dzień większy syf...

pc.change_gold(-5000000) :D

@topic

Temat zbędny takich questów jest za dużo, zasyfiasz trochę forum takimi wstawkami....

Opublikowano

pc.change_gold(-5000000) :D

@topic

Temat zbędny takich questów jest za dużo, zasyfiasz trochę forum takimi wstawkami....

teraz myślę nad lepszym questem  2kkk wymienne na 1SM na KONTO DO IS 

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...