Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14] Hummels + Thiago Silva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/World): 14
Hybryda (Tak/Nie): Tak
Liga lub narodowość: Bundesliga + Brazylia/Ligue 1.
Formacja: dowolna
Ilość monet: 10kk
Platforma: PC
Czego oczekuję: Hummels'a oraz Thiago Silvy na obronie, oczywiście iMOTM. Neuer iMOTM na bramce.

Opublikowano

pewnie, że się da, looknij czy jak coś to mów to zrobię coś innego lub poprawię.

Nie lubię Aubameyang'a, źle mi się nim gra.I lepiej, żeby w części Bundesligi był Muller iMOTM na ataku. :)

Opublikowano

http://www.futhead.com/14/squads/14873442/

Rafael to karta która gra świetnie, grałem ostatnio nim u koleegi, pożyczył mi go wraz ze składem bundesligi (standardowy - reus, neuer, hummels itp)

i pozwolił mi nim pograć ok. 10 meczy i potem mialem mu oddać, po tych 10 meczach nie chciałem mu tego Rafaela oddać bo grał tak niesamowicie..

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

http://www.futhead.com/14/squads/14873442/

Rafael to karta która gra świetnie, grałem ostatnio nim u koleegi, pożyczył mi go wraz ze składem bundesligi (standardowy - reus, neuer, hummels itp)

i pozwolił mi nim pograć ok. 10 meczy i potem mialem mu oddać, po tych 10 meczach nie chciałem mu tego Rafaela oddać bo grał tak niesamowicie..

W Twoim składzie Silva nie ma pełnego zgrania, a wolałbym, żeby jednak każdy miał pełną chemię.

Opublikowano

pewnie się sprawdzi, ale jeszcze chciałbym jakiś skład z Neymarem + Ci dwaj obrońcy, jeżeli się da. Formacja z 3 obrońcami, bo z 4 to sam sobie zrobię. :> Nagradzam lajkami.

Opublikowano

2/3+ do każdej statystyki, jest lekka różnica, ale jak Ci szkoda, albo nie masz coinsów to zwykły jak najbardziej się również sprawdzi :)

Nie, nie, właśnie coins'y mam. Tylko nie wiem, kogo mógłbym tam jeszcze wymienić, Diego Costy TOTS'a nie chcę, bo grało mi się nim tragicznie, IF o wiele lepszy MOIM zdaniem. Na Reus'a TOTS'a mnie nie stać, bo stoi 10 kk..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...