Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 rocznica NFS World

Matt26PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś w ogóle pamięta że za kilka dni 4 urodziny NFS World :D

Na FB zostało pokazane zdjęcie na którym jest

10533706_702095923205723_874651998477021

Szału nie ma ale i tak lepiej niż rok temu :D

Opublikowano

Ja pamiętam. Fakt szału nie ma, ale nie jest to zły prezent. W sumie czego można się od nich spodziewać.  Ciekawe czy rotację zrobią, choć ja na rotacje nie liczę, bo jest wysokie prawdopodobieństwo ,że dadzą to co już było albo coś słabego. Nie sądzę, żeby na rocznicę się popisali. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

a ja liczę na rotację mimo wszystko, dobrze gdyby się znalazły w niej jakiś aston, bentley, ac, slr, i subaru. Przynajmniej osiągnięcia bym ponabijał ;)

Intel Core Quad Q8300 4x2,5GHz , 4GB Kingston , SATA Samsung 500GB , GeForce 9800GT 1024 MB

Kto odważny zwycięża , lecz jak ktoś ma być odważny skoro otaczają go lagerzy ?

Opublikowano

kod będzie uniwersalny dla każdego ten sam ale tylko raz można będzie go użyć i pewnie będzie udostępniony tak samo jak ten obrazek a w tym kodzie bedzie BMW ze zdjęcia.

Opublikowano

Już wiem jak będzie wyglądala pl miejscowka 25 lipca :D

Ten kod na pewno zwiększy na krótki czas liczbę graczy w NFS World. 

Opublikowano

Nom, wtenczas jak był kod za 2mln lajkow liczba osób na pl wzrosła 10cio krotnie :D

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Wbije multum ludzi żeby obczaić nowe auto i tyle ich widzieli :P

Tak. Szkoda, że nie ma jakiegoś patcha czy super wypasionej rotacji. Zacytuję fragment newsa, który został opublikowany wczoraj:

Prawdziwe urodziny nie obejdą się bez prezentów i urodzinowego tortu. Tort oczywiście możecie zrobić we własnym zakresie(dajcie nam znać jak wam wyszedł) lecz prezent to my zamierzamy podarować.

Totalny śmiech. :D

Zamiast rozwijać grę i tym poprawić humor społeczności to takie coś piszą.

Opublikowano

Po raz kolejny kod na auto ktore juz mam w dodatku auto jest dosc slabe jedyne co w nim jest ok to nitro oraz spory v-max (w klasie C 298km/h bez nitro)  lecz traci bardzo duzo predkosci na zakretach.

W sume szkoda ze nie dali kodu na losowy pakiet aut moze dostal bym cos normalniejszego jak z 2 ostatnich a tak to lipa ale niech bedzie 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

ale co poradzic ;( oni taki potencjal tej gry marnuja ze to w pa;e sie nie miwesci....

Po prostu robią nowe gry, jak widać nie opłaca im się dalej tego ciągnąć. Zresztą na forach EA kiedyś takie coś wyczytałem.Wiedzą o tym na pewno, że w listopadzie wyjdzie The Crew czy World Of Speed. Te oby dwie gry miażdżą NFS World. Pewnie po premierze The Crew aktywność graczy w NFS World bardzo szybko będzie spadać. Kody dają słabe, nie robią rotacji bo chcą zarobić jak najwięcej na tej grze. 

Opublikowano

Po prostu robią nowe gry, jak widać nie opłaca im się dalej tego ciągnąć. Zresztą na forach EA kiedyś takie coś wyczytałem.Wiedzą o tym na pewno, że w listopadzie wyjdzie The Crew czy World Of Speed. Te oby dwie gry miażdżą NFS World. Pewnie po premierze The Crew aktywność graczy w NFS World bardzo szybko będzie spadać. Kody dają słabe, nie robią rotacji bo chcą zarobić jak najwięcej na tej grze.

smutne lecz prawdziwe :( choć ja dalej nie zrezygnuje z grania w worlda, chyba że będzie tak mała l. Osób że nikogo nie będzie wyszukiwało do lobby :(

wagner.jpg

Opublikowano

No i i co z kodem, poczytałem trochu tutaj komentarzy i nic się nie dowiedziałem kiedy będzie ten kod czy już był i gdzie ma być :x ?

Opublikowano

No i i co z kodem, poczytałem trochu tutaj komentarzy i nic się nie dowiedziałem kiedy będzie ten kod czy już był i gdzie ma być :x ?

25 lipca. W piątek. 

Opublikowano

25 lipca i będzie opublikowany tu, na fb i na poczcie też go będziesz miał :)

wagner.jpg

Opublikowano

25 lipca i będzie opublikowany tu, na fb i na poczcie też go będziesz miał :)

Będzie miał na poczcie jeśli zezwolił na przysyłanie maili od ea :v

Opublikowano

No to będzie 25 lipca jazda, pamiętam jak było z tymi prezentami 3 auta były do odebrania + bug z nimi że mogło się brać ile chciało i jakie lagi były na serwerach nie dało się wejść, w tym przypadku myślę że będzie tak samo :|.

Opublikowano

No to będzie 25 lipca jazda, pamiętam jak było z tymi prezentami 3 auta były do odebrania + bug z nimi że mogło się brać ile chciało i jakie lagi były na serwerach nie dało się wejść, w tym przypadku myślę że będzie tak samo :|.

Nfs będzie raczej zlagowany, ale strona gry padnie w parę minut :).

Jest na to patent @Milosz245PL zapodaj tą stronę co dałeś to wpisania kodu za 2kk lajków na fb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...