Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokowanie stron

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Pisze z prosba o porade, moze pomoc.. Chodzi o to, ze chce zablokiwac bratu kilka stron (nie, nie stron dla doroslych), chodzi miedzy innymi o youtube. Wyglada to tak: mamy osobne konta, ja z prawami administratora, on bez. Chce to zrobic tak, zeby on nie mogl wejsc na youtube ale ja tak. Moglbym to zrobic przez plik hosts, jednak wtedy ja tez nie moge wejsc na youtube, a ciagla edycja bedzie uciazliwa. Jest do tego jakis programik, jakis sposob? Najlepiej zeby po prostu wyskakiwala pusta strona zamiast wlasciwej. mogl bym uzyc jakiegos programu do kontroli rodzicielskiej ale wtedy chyba by widzial ze strona zostala zablokowana jakims programem i by o to trul. Krotko mowiac chce zeby to zablokowac tak zebym ja mogl wejsc, a on nie mial mozliwosci domyslic sie ze to ja. Mam windows 7, ktos ma rozwiazan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...