Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2014

proZac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje jakiś działający multi cheat lub jakiś inny, ułatwiający rozgrywkę programik ? Chodzi mi o server TBD, przeglądałem forum i widze tyko stare cheaty.

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam proZac

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Chodzi mi o cos w stylu EasyMetin, moze ktos kojarzy ? bylo cos takiego dawno temu ;p

Opublikowano

Udało się odpalić kamer moda, ale po nocy wyskakuje błąd ze mam nie zaktualizowaną wersję. W dodatku nie działał przyspieszacz ataku. Proszę o radę.

Opublikowano

Udało się odpalić kamer moda, ale po nocy wyskakuje błąd ze mam nie zaktualizowaną wersję. W dodatku nie działał przyspieszacz ataku. Proszę o radę.

Spróbuj reinstal clienta i moda zrobić.

Jeśli chodzi o Easy Metin2 to już nie istnieje, ale jest odpowiednik również płatny:

http://m2bob.net/

No albo kamer mod :)

Opublikowano

Hmm po reinstalu but działa, ale speed atack chyba nadal nie chce sie uruchmoić ;)

Ech za wszystko chcą piniędzy ^^

Dzieki za pomoc.

Opublikowano

A czy jest taki cheat. który jak dawno easy metin przyciagał wszystkie moby (byly widoczne na postaci) i zabijał je bez biegania w koło ?

Jakieś rady odnosnie speed atack, ktory mi nie działa ?

Opublikowano

Kiedy kożystam z kamera i chce uruchomic  pick upa z lista, to strasznie zacina gre i po pewnym czasie kicka, jakies rady jak to naprawic ? na poczatku było okej stało się to po jakims dniu bocenia.

Opublikowano

Tak zrobiłem, wyczysciłem plik pickup whitelist, nastepnie dałem prawym i zaznaczyłem tylko do odczytu.

Gra faktycznie zaczela szybciej smigac z pickupek ale kiedy ustawiłem nastepna liste i wlaczylem znow to samo oraz kick ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...