Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw za 3000.

Konshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniałem dodać wcześniej że chciałbym 2 dyski, jeden na system, i drugi tak 1 tb na pliki, zdjecia itp ...

O luju.  :v

Opublikowano

Koniecznie chcesz SSD? Potrzebujesz napęd?

## 

i w twoim zestawie brakuje tych dwóch dysków a już jest prawie 3k.

3k pln to max? 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Koniecznie chcesz SSD? Potrzebujesz napęd?

## 

i w twoim zestawie brakuje tych dwóch dysków a już jest prawie 3k.

3k pln to max? 

Nie, max to 3,5k. Tak w ogóle o dużo szybciej włącza sie komputer jeżeli masz 2 dyski na jednym system a na drugim pliki ? Na tym zestawie co podałeś poszedłby bf3/4 wszystko na Full w 60 + fps ?

Opublikowano

Tak w ogóle o dużo szybciej włącza sie komputer jeżeli masz 2 dyski na jednym system a na drugim pliki ? Na tym zestawie co podałeś poszedłby bf3/4 wszystko na Full w 60 + fps ?

Opublikowano

tak, jest szybciej, choć w przypadku win 8 nie wiele to zmienia, większą różnicę zauważysz podczas kopiowania plików

nawet będzie więcej jak 60 fps na ulta ;)

1378331621-U719057.png

Opublikowano

tak, jest szybciej, choć w przypadku win 8 nie wiele to zmienia, większą różnicę zauważysz podczas kopiowania plików

nawet będzie więcej jak 60 fps na ulta ;)

To dobrze, zapisze sobie ten koszyk i go kupie tak za 2-3 tygonie bo jeszcze kasy nie dostalem :D /cls

Tak sobie dzisiaj patrzyłem ten zestaw, karta graficzna od Radeona jest najwydajniejsza w tej cenie ? Bo ja wolałbym bardziej jakiegoś Geforce, za Radeonami nie przepadam. ;)

Opublikowano

To dobrze, zapisze sobie ten koszyk i go kupie tak za 2-3 tygonie bo jeszcze kasy nie dostalem :D /cls

Tak sobie dzisiaj patrzyłem ten zestaw, karta graficzna od Radeona jest najwydajniejsza w tej cenie ? Bo ja wolałbym bardziej jakiegoś Geforce, za Radeonami nie przepadam. ;)

W tej cenie nie ma geforce, dopiero za 1,8k gtx 780

Można dać mocniejszy procesor i gtx 770 jak chcesz

1378331621-U719057.png

Opublikowano

W tej cenie nie ma geforce, dopiero za 1,8k gtx 780

Można dać mocniejszy procesor i gtx 770 jak chcesz

To jakbyś dał mocniejszy procesor i gtx 770 to ile by to wtedy mniej więcej kosztowało ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem, nie przepadam za radeonami, i duzo slyszalem, ze pod gry nie za bardzo, lepsze gtx'y :P To juz sam nie wiem, do tego zestawu http://www.morele.ne...ry/info/cmRrqM/ karte 4gb, czy lepiej ten zestaw z radeonem ? Zestaw najwiecej pod gry typu Bf3, Bf4, AC: Unity, Gta 5 itp.. + Internet :P

Wlasnie w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=tLlxmLaspc0&list=UUDkY9dx_ilN3tUlBhaWJLMw, jest pokazane ze karta zzera duzo pamieci, w takim np: bf4, full hd + ultra. ;)

Opublikowano

Po pierwsze. Zmień ten SSD na Plextora w podobnej cenie albo Curcial MX100.

Po drugie. Pomijam fakt ze według niektórych radeony są gorsze to największa pierdoła w necie. Ale jak już chcesz. GTX770 do GRANIA na jednym monitorze to druga głupota. W podobnej cenie masz o wiele wydajniejszego radeona r9 290 z większą ilością pamięci.

A filmy z YT to można sobie w ... wsadzić. Tylko wodę z mózgu robią a potem trzeba prostować taki osoby.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...