Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Churchill III vs KV-1 (zarobki)

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam KV-1 i to jest jedyny mój czołg do zarabiania. Zastanawiam się czy kupić Churchilla III (czołg premium) tylko chce dowiedzieć się jaka jest różnica w zarobkach między tymi czołgami.  Przykładowo      za bitwe w której zadałem 400 dmg zarabiam 13k bez naprawiania czołgu itp i chciałbym wiedzieć ile przy mniej wiecej takiej samej bitwie zarobie Churchillem III 

z góry dziekuje i pozdrawiam

64l7.png

Opublikowano

Przykładowo      za bitwe w której zadałem 400 dmg

czoooooooooooooooooooooooo? Tym czołgiem problem nie zrobić tych 1000 dmg... Jak Ty grasz? 2 strzały oddajesz?

Top: Jest serwer testowy, sprawdź sobie. Ciężko ocenić, bo 400dmg to mało kto tutaj robi.

Opublikowano

czoooooooooooooooooooooooo? Tym czołgiem problem nie zrobić tych 1000 dmg... Jak Ty grasz? 2 strzały oddajesz?

Top: Jest serwer testowy, sprawdź sobie. Ciężko ocenić, bo 400dmg to mało kto tutaj robi.

zauważ że ja tylko podałem przykład a jeżeli ci chodzi o dmg to mam na kv-1 rozegrane ponad 700 bitew, poporostu chodzi mi o to by kupić jakiś czołg premium taki by zarabiał może nie ZNACZNIE wiecej niz KV-1 ale jednak różnica była zauważalna i by nie wydać zbyt dużo kasy i dlatego pomyślałem o Churchillu III. A serwera testowego nie moge pobrać bo tymczasowo dysk mam uszkodzony i pożyczyłem od kolegi 80 gb dysk na którym nie ma już miejsca by zainstalować Common testa i nie moge wypróbować tego czołgu na tescie 

64l7.png

Opublikowano

Nie ma dokładnego przelicznika 1 dmg =. Zależy to od wielu czynników, ale średnie zarobki przy przeciętnym wyniku, to około 30k na czysto.

@kYRA. ma ten czołg, niech napisze coś mądrego.

Opublikowano

Kv-1 to pancerz na którym wyciągniesz 20-25 k kasy na czysto za wygrany meczyk. Churchil III to typ który spamuje a pestki i naprawa są niedrogie. O ile wiem churchil więcej zarabia

Opublikowano

Kv-1 to pancerz na którym wyciągniesz 20-25 k kasy na czysto za wygrany meczyk. Churchil III to typ który spamuje a pestki i naprawa są niedrogie. O ile wiem churchil więcej zarabia

no właśnie ale o ile więcej to jest pytanie, nie chce mieć potem zaskoczenia że po średniej rundzie churchillem III zarobie po naprawie itp 5 k

64l7.png

Opublikowano

O ile wiem churchil więcej zarabia

Niby jak ma mniej zarabiać, jak jest czołgiem premium?

no właśnie ale o ile więcej to jest pytanie, nie chce mieć potem zaskoczenia że po średniej rundzie churchillem III zarobie po naprawie itp 5 k

Na pewno zarobisz więcej niż kv-1.

Opublikowano

Niby jak ma mniej zarabiać, jak jest czołgiem premium?

Na pewno zarobisz więcej niż kv-1.

no ok .... a tak ogolnie to polecacie Churchilla III ? jako pierwszy czołg premium i tak ogólnie ? Jakie jest wasze zdanie na temat tego czołgu, da rade coś nim ugrać czy raczej do kitu ?

64l7.png

Opublikowano

Słaba penetracja, no ale może starczyć. Wolny, ma sporo weakspotów, ale jako 1 może być. 

Opublikowano

Jprdl, jak k***a dobrze grasz, to zarobisz te 30k, jak słabo to Ci wyjdzie 5k.

Te 1000 złota to też taka masakryczna suma ? Nawet jeśli się dla Ciebie okaże, to chyba nie szkoda Ci 20zł.

Ile zrobisz w bitwie tyle zarobisz. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

no ok .... a tak ogolnie to polecacie Churchilla III ? jako pierwszy czołg premium i tak ogólnie ? Jakie jest wasze zdanie na temat tego czołgu, da rade coś nim ugrać czy raczej do kitu ?

Ja robię nim różnie po 800 - 1500 dmg i z kontem premium potrafię wyjść po 50k na bitwę. Jeżeli będziesz robił przykładowo 700 dmg to myślę, że dałbyś radę wyciągnąć 30k. Musisz się kątować, bo inaczej będzie Cię wszystko przebijało. Uważaj na wieże, bo to jego WeakSpot i musisz również ją kątować. Problemu  dmg nie będzie raczej, bo ma spamerskie działko i w miarę przyzwoitą penetracje, a w dodatku maksymalnie go losuję na VIt. Polecam Ci go jak masz hajs to kupuj. :)

Opublikowano

Ja robię nim różnie po 800 - 1500 dmg i z kontem premium potrafię wyjść po 50k na bitwę. Jeżeli będziesz robił przykładowo 700 dmg to myślę, że dałbyś radę wyciągnąć 30k. Musisz się kątować, bo inaczej będzie Cię wszystko przebijało. Uważaj na wieże, bo to jego WeakSpot i musisz również ją kątować. Problemu  dmg nie będzie raczej, bo ma spamerskie działko i w miarę przyzwoitą penetracje, a w dodatku maksymalnie go losuję na VIt. Polecam Ci go jak masz hajs to kupuj. :)

miedzy innymi o taka odpowiedz mi chodziło :) bardzo ci dziekuje 

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...