Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twój wymarzony serwer Minecraft!

razor710

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Chciałbym stworzyć serwer, który stawi czoło Waszym "zachciankom" tak więc bardzo proszę o opisanie swojego wymarzonego serwera. Co warto podać w opisie? Tryb gry, wersja, jaki drop, ilość slotów, spawn (duży/mały), dodatkowe atrakcje na spawnie itd. Jednym słowem od wyboru do koloru :)

Opublikowano

Moim wymarzonym serwerem jest serwer historyczny za czasów Spartakusa.

Chodzi mi tutaj o Rzym, walki gladiatorów sztuczne oraz na śmierć i życie po zgonie dostaje się bana trzeba przetrwać.

Gigantyczne wioski jakieś misję serwer bez fabuły tutaj gracze wyczuwają się w średniowieczny Rzym.

Oczywiście podział ludzi, szkoły itd..

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy jest serwer Hardcore lub jakiś Gildie + Survival..

Dlaczego?

Na takich serwerach jest co robić, ustalasz sobie cel i wykonujesz go sam lub z kolegami (Najczęściej z innymi) do tego wcielić się w postać gracza i pomyśleć co można dodać/zmienić, żeby gracze np czuli się bezpieczniej (Przykładowo dodanie systemu handlu z innymi [Plugin Trade]).

Dodatkowo zatrudnić wielu helperów do pomocy przy wyłapywaniu cheaterów i bd miód <3

Sam na takim serwerze mogę zagrać :D

Opublikowano

Oj trudno w tych czasach zdobyć popularność na serwerach Mincraft :DDDD

Opublikowano

Moim pomysłem jest super serwer RPG z klasami jak ork, elf, człowiek i te sprawy. I żeby każda postać była inna i robią razem gildie i są wojny np. Orkowie VS Elfy. Każda postać ma inne itemy, lub tylko niektóre itemy może znaleść, wykopać. I jeszcze, że jak ktoś wybierze postać, dostaje skina z ich wygladem. Ja na takim serwerze bym grał ;)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Serwer w obojętnych klimatach tylko z podziałem na frakcje czy tam klasy. Do tego dobra administracja i dobre wykonanie, zagrałbym.

Opublikowano

Osobiście wolałbym klimatyczny, ciekawy i nie za łatwy skyblock.
Ewentualnie Survival + frakcje, lecz musi w tym być to coś, coś niespotykanego nigdzie indziej

Również nie zapominajmy o dobrym wykonaniu i ogarniętej administracji.

Opublikowano

Mój wymarzony serwer? Taki gdzie nie ma pay2win gdzie obecnie jest chyba wszędzie..

Trza jakoś zarabiać .

Minegames takie minigry gdzie się nie znajdzie nigdzie ;) .

Wiele serwerów minegames jest popularnych typu hypixel mineplex hivemc minegames.pl craftgames cubegames

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Serwer frakcje + survival wygrywają wszystko :)

Ja takoy robie 10 miesiecy

Serwer w obojętnych klimatach tylko z podziałem na frakcje czy tam klasy. Do tego dobra administracja i dobre wykonanie, zagrałbym.

Tak jak powyżej

Osobiście wolałbym klimatyczny, ciekawy i nie za łatwy skyblock.

Ewentualnie Survival + frakcje, lecz musi w tym być to coś, coś niespotykanego nigdzie indziej

Również nie zapominajmy o dobrym wykonaniu i ogarniętej administracji.

Surviva+frakcje szukam moderatrów 17+ i 2 adminów 21+

Mój wymarzony serwer do mc:

- wiek 15+

- wiek 15+

- i jeszcze raz wiek 15+

Tak jak powyżej wiek minimum administracji [Ja ssm mam 16 :D]

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Trza jakoś zarabiać .

Owszem jak najbardziej. Ale robić tak ze dostęp do netheru ma tylko VIP nie jest fair.

Opublikowano

Najlepiej taki P2W, gdzie rzuci się banda młodych osób z telefonem rodziców. A tak na serio to pograłbym na serwerze, odzwierciedlającym WoTa bo tego chyba jeszcze nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...