Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polityka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może warto by pogadać ogółem o polityce? ;v

Ja jestem narodowcem i konserwatystą, popieram NOP ;)

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Co do polityki to uważam że bardzo śmiesznie byłoby w kraju gdyby Korwin został prezydentem.

535251405883936302742.png

Przestań się ośmieszać, śmieszne jest że aktualnie rządzi PO.

Ja jestem Za KNP i częściowo za Narodowcami. 

Nie widzę innej perspektywy w najbliższych latach dla przywrócenia normalności i wznowienia rozwoju rozpoczętego prze unie. 

Deus vult

Opublikowano

Nie widzę innej perspektywy w najbliższych latach dla przywrócenia normalności i wznowienia rozwoju rozpoczętego prze unie. 

Dlaczego KNP?

Opublikowano

Dlaczego KNP?

Bo jestem Europejczykiem? Nie chcę żeby żadni urzędasy decydowali o moich pieniądzach. Ale to jedno z miliona powodów.

Ogólnie jestem konserwatywnym liberałem, nie pochwalam Ruchu Narodowego za socjalizm.

Deus vult

Opublikowano

Banda komuchów która kiedyś wykonywała wyrok na Rotmistrzu Witoldzie Pilcekim teraz rządzi Polską. W końcu przyszedł czas na zmiany, a poparcie dla KNP tylko rośnie. Kwestia czasu.  :rolleyes:

Opublikowano

Bo jestem Europejczykiem? Nie chcę żeby żadni urzędasy decydowali o moich pieniądzach. Ale to jedno z miliona powodów.
Ogólnie jestem konserwatywnym liberałem, nie pochwalam Ruchu Narodowego za socjalizm.

Mówisz o nazizmie czy o zwyklym socjaliźmie? Tak, nie płać na służbę zdrowia, nie płać na wojsko, a jak Ci się coś potem stanie to narzekaj. Bądź za wolnym rynkiem, a jak producenci zaczną dodawać syfu do produktów, truj się. 

Państwo ma wspierać ludzi, którzy nie mogą zapewnić sobie bytu, ludzi, którzy są w ciężkich sytuacjach, bo przecież takie się zdarzają, a nie żebractwo i menelstwo...

Opublikowano

Mnie polityka nei interesuje, jak korwin dojdzie do wladzy bedzie tak samo jak teraz albo i gorzej.

Niech te PO zostanie u władzy i niech jest stabilnie tak jak teraz.

Opublikowano

Mówisz o nazizmie czy o zwyklym socjaliźmie? Tak, nie płać na służbę zdrowia, nie płać na wojsko, a jak Ci się coś potem stanie to narzekaj. Bądź za wolnym rynkiem, a jak producenci zaczną dodawać syfu do produktów, truj się. 

Państwo ma wspierać ludzi, którzy nie mogą zapewnić sobie bytu, ludzi, którzy są w ciężkich sytuacjach, bo przecież takie się zdarzają, a nie żebractwo i menelstwo...

Jak coś mi się stanie muszę czekać  kilka miesięcy lub nawet lat. Miałem problemy z oczami, zadzwoniłem a tu wizyta za kilka miesięcy, miałem zwlekać? Musiałem zapłacić 100 zł za wizytę i  byłem bardzo zadowolony jeszcze tylu badań nikt mi nie robił. Więc ja dziękuje za pseudo darmową służbę zdrowia. 

Na wojsko i policje jak najbardziej trzeba płacić żeby pilnowali porządku, tu chodzi o to żeby ograniczyć podatki do minimum, żeby tylko państwo funkcjonowało kilka ministrów itd i wojsko.

Twój argument o wolnym rynku z dupy wzięty, i tak jestem truty samą chemią nawet jak rynek jest kontrolowany GMO itd.

Gdzie lewacy wasz socjalizm, tyle szczekacie że jak nie będzie socjalizmu wszyscy będą na marginesie, a co się dzieje aktualnie ? 10 mln ludzi w polsce żyje w nędzy, nie mają co jeść, dowodem może być ostatnia akcja na facebooku z tym paragonem.  Gdzie wasze opiekuńcze państwo, kilka miesięcy lat czekania na doktora i śmieszne emerytury na starość.

Gdyby państwo nie zabierało by mi ponad połowę dochodów to stać było by mnie na lekarza, jeśli nie choruję to mam na wakacje, na prywatną szkołe tez.

Mnie polityka nei interesuje, jak korwin dojdzie do wladzy bedzie tak samo jak teraz albo i gorzej.

Dziecku TVN podziękujemy. 

Stabilność, czy ty lemingu widzisz co się dzieje w polsce? No chyba nie. Korwin mówi że nie musi rządzić ale jego ustawy muszą przejść/. Gdyby chciał kraść to z jego inteligencją już dawno wyrolował by cały kraj. 

Deus vult

Opublikowano

Chyba troll, jeśli nie to gówno wiesz i idź spać :)

Jak coś mi się stanie muszę czekać  kilka miesięcy lub nawet lat. Miałem problemy z oczami, zadzwoniłem a tu wizyta za kilka miesięcy, miałem zwlekać? Musiałem zapłacić 100 zł za wizytę i  byłem bardzo zadowolony jeszcze tylu badań nikt mi nie robił. Więc ja dziękuje za pseudo darmową służbę zdrowia. 

Na wojsko i policje jak najbardziej trzeba płacić żeby pilnowali porządku, tu chodzi o to żeby ograniczyć podatki do minimum, żeby tylko państwo funkcjonowało kilka ministrów itd i wojsko.

Twój argument o wolnym rynku z dupy wzięty, i tak jestem truty samą chemią nawet jak rynek jest kontrolowany GMO itd.

Gdzie lewacy wasz socjalizm, tyle szczekacie że jak nie będzie socjalizmu wszyscy będą na marginesie, a co się dzieje aktualnie ? 10 mln ludzi w polsce żyje w nędzy, nie mają co jeść, dowodem może być ostatnia akcja na facebooku z tym paragonem.  Gdzie wasze opiekuńcze państwo, kilka miesięcy lat czekania na doktora i śmieszne emerytury na starość.

Gdyby państwo nie zabierało by mi ponad połowę dochodów to stać było by mnie na lekarza, jeśli nie choruję to mam na wakacje, na prywatną szkołe tez.

Jak nie chcesz żeby państwo zabierało ci dochody, to jedź na Antarktydę. W życiu są 2 pewne rzeczy, śmierć i podatki. Podatki są po to, żeby inwestować w nowsze technologie i sprzęt.

Opublikowano

Chyba troll, jeśli nie to gówno wiesz i idź spać :)

Jak nie chcesz żeby państwo zabierało ci dochody, to jedź na Antarktydę. W życiu są 2 pewne rzeczy, śmierć i podatki. Podatki są po to, żeby inwestować w nowsze technologie i sprzęt.

Ale wy jesteście nie kumaci, przecież napisałem że podatki są konieczne ale tylko maksymalne minimum, żeby tylko państwo funkcjonowało ministrowie prezydent i wojsko, policja ewentualnie straż.

Technologia rozwijała sie jak jest wolny rynek. 

Deus vult

Opublikowano

Jako, że nigdzie nie jest napisane, że to temat o polityce w Polsce i ja się wypowiem.

Putin musi zostać zabity w zamachu, a Obama objąć władzę nad całym światem. Tyle w temacie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ale wy jesteście nie kumaci, przecież napisałem że podatki są konieczne ale tylko maksymalne minimum, żeby tylko państwo funkcjonowało ministrowie prezydent i wojsko, policja ewentualnie straż.

Technologia rozwijała sie jak jest wolny rynek. 

Lol, a w ZSRR nie rozwijała się, co to ma do rzeczy?

Jako, że nigdzie nie jest napisane, że to temat o polityce w Polsce i ja się wypowiem.

Putin musi zostać zabity w zamachu, a Obama objąć władzę nad całym światem. Tyle w temacie.

Opublikowano

A ja jestem za Korwinem-Mikke, tylko on zrobił by porządek gdyby doszedł do władzy, a tak to gówno będzie a nie polska.

Haha mówisz serio?

Opublikowano

Co widzisz śmiesznego w okradaniu ludzi i oszukiwaniu? Korwin jako prezydent byłby śmieszny ale nie ze względu na to że go wyśmiewam tylko po prostu ma dla mnie poczucie humoru(walenie w ryj jakiegoś na B :D)

Opublikowano

Darmowa służba zdrowia? Bullshit.

Zimą poszedłem do hepatologa, a tam kolejka aż na lato... (babka pracuje tylko w piątki przez 2 godziny). 

Niewyraźnie widzę jak jadę na skuterze, poszedłem do okulisty, a tam kolejka 2 miesiące... A po godzinie 17 ten sam gość, w tym samym gabinecie przyjmuje prywatnie i za 70zł tego samego dnia zbadał mi wzrok.

Raz byłem świadkiem sytuacji u mamy w pracy (stomatolog). Przychodzi jakiś dziadek i mówi, że proteza mu się złamała... Dostaje odpowiedź, że kolejka na protezy 2 lata :D

A teraz wyobraź sobie, emeretura, 70 lat, 2 lata na samych jogurtach...

Opublikowano

Darmowa służba zdrowia? Bullshit.

Zimą poszedłem do hepatologa, a tam kolejka aż na lato... (babka pracuje tylko w piątki przez 2 godziny). 

Niewyraźnie widzę jak jadę na skuterze, poszedłem do okulisty, a tam kolejka 2 miesiące... A po godzinie 17 ten sam gość, w tym samym gabinecie przyjmuje prywatnie i za 70zł tego samego dnia zbadał mi wzrok.

Raz byłem świadkiem sytuacji u mamy w pracy (stomatolog). Przychodzi jakiś dziadek i mówi, że proteza mu się złamała... Dostaje odpowiedź, że kolejka na protezy 2 lata :D

A teraz wyobraź sobie, emeretura, 70 lat, 2 lata na samych jogurtach...

Ale twierdzicie że to wina socjalizmu?

Opublikowano

Oczywiście.

Jak się opłaca ubezpieczenie, a gówno się dostaje, to wina systemu? Hah naiwni idioci z PO PIS itp...

To wina ustroju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...