Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę pobrać pliku.

PabiBlan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Elo Elo :D!

Mam Problem Problematyczny.

Otóż że gdy chcę pobrać moda do Minecraft na stronie uploaded to gdy Klikam pobierz za darmo czekam ok 15 sek i zamiast odliczać do zera Pojawia się Wait Nan Second.

Prosze o pomoc !!!!

Nie piszcie ze przekroczyłem limit pobierania otóz nie niemoge tam nic pobrać od 1 mies!.

Uwaga Powtarzam to jest strona darmowa na której możemy ściągaci ile chcemy.

Prosze o pomoc Chce sobie ściągnoć bardzo fajny Mod.

Prosze was !!!

Opublikowano

Siemka Elo Elo :D!

Mam Problem Problematyczny.

Otóż że gdy chcę pobrać moda do Minecraft na stronie uploaded to gdy Klikam pobierz za darmo czekam ok 15 sek i zamiast odliczać do zera Pojawia się Wait Nan Second.

Prosze o pomoc !!!!

Nie piszcie ze przekroczyłem limit pobierania otóz nie niemoge tam nic pobrać od 1 mies!.

Uwaga Powtarzam to jest strona darmowa na której możemy ściągaci ile chcemy.

Prosze o pomoc Chce sobie ściągnoć bardzo fajny Mod.

Prosze was !!!

Widocznie już coś pobierałeś z tego hostingu ponad miesiąc temu (tak jak napisałeś) i jeżeli nadal nie możesz nic pobrać to wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Możesz zrobić to przez program np. CCleaner ale także możesz to zrobić przez ustawienia w Twojej przeglądarce.

Opublikowano

Sorki ale ja kiedyś mogłem pobierać tego ile chciałem w jeden dzień pobrałęm ponad 34 Mody !!! :C

Chodzi mi o to że od jakiegoś czasu pisze zawsze WAIT NAN SECOND nwm czy to problem  z łączem internetowym czy czymś  :|

Opublikowano

Sorki ale ja kiedyś mogłem pobierać tego ile chciałem w jeden dzień pobrałęm ponad 34 Mody !!! :C

No dobra, ale błąd leży gdzieś w przeglądarce, której używasz.. Wyczyść ciasteczka a w programie CCleaner masz więcej rzeczy do wyboru by wyczyścić przeglądarkę to zaznacz wszystko prócz haseł bo usunie Ci także zapisane hasła. 

PS. Jaką masz przeglądarkę ?

Chodzi mi o to że od jakiegoś czasu pisze zawsze WAIT NAN SECOND nwm czy to problem  z łączem internetowym czy czymś  :|

No mówię wyczyść przeglądarkę przez np. CCleaner albo samemu w ustawieniach.

Opublikowano

Mam Google Chrome.

Używam programy CClear co 3 dni żeby był jakiś pożądek.

Ale może jeżeli zmienie przeglądarke to może coś da :\.

Jeżeli znasz powód bardzo cie Prosze HELP ME !!!

Opublikowano

Dam ci Link do Innego moda bo urzyłęm cclear.

xxx

Sory ale troche nakłamałem że to jest mod do Minecraft Ale to Mod Do Ls 2013 ale to jest to samo :)

Opublikowano

Mam Google Chrome.

Używam programy CClear co 3 dni żeby był jakiś pożądek.

Ale może jeżeli zmienie przeglądarke to może coś da :\.

Jeżeli znasz powód bardzo cie Prosze HELP ME !!!

Kliknij prawym na Google Chrome i kliknij Uruchom.
Opublikowano

U mnie pobiera strasznie wolno ale pobiera więc coś jest u ciebie.

Jak pobierze i uda mi się wysłać to dam inny link do tego pliku

Opublikowano

Troche mnie nie zrozumiałeś.

Gdy zaczynam Pobierać czyli kilkne pobierz za darmo pojawia sie tam NAN SECOND

ściągne inną przeglodarke i zobacze.

Jeżeli Chcesz Dam ci zdjęcia i zobaczysz tylko powiedz jakim programem i jak tutaj wrzucić.

Opublikowano

Jeżeli Chcesz Dam ci zdjęcia i zobaczysz tylko powiedz jakim programem i jak tutaj wrzucić.

To Ty mnie nie rozumiesz bo mówię, że masz wyczyścić przeglądarkę i napisałem CI co i jak a Ty nic nie zrobiłeś.

Screenshota możesz wrzucić na jakiś hosting co umożliwia wrzucanie zdjęć lub pobierz program Screenshoter.

Opublikowano

Czyli coś z javascriptem u ciebie bo powinno odliczać od 30 w dół i potem captha i potem przycisk download

Opublikowano

Dam ci Link do Innego moda bo urzyłęm cclear.

xxx

Sory ale troche nakłamałem że to jest mod do Minecraft Ale to Mod Do Ls 2013 ale to jest to samo :)

Dodaj skan, 1h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...