Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito pls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAhah, vpr.

Wspomnij cos o bolu ;)

Rito ma wyjebane podobnie jak valve jak chcesz otrzymac konkretna odp musisz z nimi ciagnac rozmowe 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

HAhah, vpr.

Wspomnij cos o bolu ;)

Rito ma wyjebane podobnie jak valve jak chcesz otrzymac konkretna odp musisz z nimi ciagnac rozmowe 

Wstawiłem im source code VPrediction. Zaraz napiszę, że napiszę bota który będzie pisał o bolu w grze i na forum xD

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

oczywiscie ze jest się co dziwić - skargi i tickety świadczą o tym, że jednak większość banów zostało niesłusznie nałożone. Otóz mój kolega co klnie jak pojebany to naprawdę stwierdził, że zasłużył na niego i nie pisał żadnego ticketa, natomiast drugi ziomek, który dostał bana na chat kompletnie za nic to co ma w tej sprawie zrobić? napisać ticketa. Riot leci w chuja ostatnio

Opublikowano

Zależy jak trafisz, tu miałeś pecha i trafiłeś na typa "bota". Ja bynajmniej trafiłem na normalnego człowieka, który odpowiada, więc wiem, że tacy tam istnieją.

Teraz widać jak pracują.. ale co się dziwić... jak dostają całą masę pytań typu 'za co blokada' itp.

Mimo wszystko to ich praca, więc co mnie to obchodzi, że dostają 'masę pytań'?

Opublikowano

Zależy jak trafisz, tu miałeś pecha i trafiłeś na typa "bota". Ja bynajmniej trafiłem na normalnego człowieka, który odpowiada, więc wiem, że tacy tam istnieją.

Mimo wszystko to ich praca, więc co mnie to obchodzi, że dostają 'masę pytań'?

przynajmniej*

GRAMMAR NAZI INCOMING

@AntyWarn

Jeszcze nie odpisali.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...