Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowe Klocki

Graihia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Daniel

Nick: SkredoX

Coś o sobie: Jestem YouTuberem znanym pod pseudonimem "SkredoX", mam 700 widzów, uczę się stawiać serwery minecraft oraz programować w języku JAVA.

Dlaczego akurat ty: Lubię takiego typu serwery oraz od pewnego czasu mi czegoś takiego brakowało.

Dlaczego akurat ten serwer: Od zawsze lubiałem oglądać "Kwadratową Masakrę" i chciałem spróbować gry na takim serwerze.

Opublikowano

Imię:Marcin

Nick:Press0

Coś o sobie:Jestem miły, pomocny, potrafię grać w grupie. Nie przeklinam, nie grifuje. Gram od bety 1.8, często gram na takich serverach.

Dlaczego akurat ty:@Graihia

Dlaczego akurat ten serwer:Bo mi się podoba..

giphy.gif

Opublikowano

Chcę wbić na serwer i pisze mi "Proxy is detected. (maybe an error please reconnect your router)"   :angry:

Opublikowano

Imię:Przemek

Nick:BloodJobs

Coś o sobie:Jestem gymnazjalistą który idzie do 3 klasy :-/ W minecrafta gram od 4 lat :-) Uprawiam też spost

Dlaczego akurat ty:są teraz wakacje a ja mam dużo czasu :-) Umiem dogadywać się w grupie i jestem dość kreatywny

Dlaczego akurat ten serwer:Dostałem linka od kolegi więc :-) Czemu nie skorzystać

76561198048273608.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...