Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Efekt Duszy po śmierci - Atreya

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Efekt ''krwi'' w metinie to juz było gówno, a Wy teraz z jeszcze większym gównem wyskakujecie.

Wyobraź sobie że na wojnie gildii bije się 10 osob vs 10 osob i ciągle wylatuja z postaci ''dusze''

jest to naprawde zbędne i nikomu do zycia niepotrzebne :)

może jeszcze po tej animacji z duszą dodajcie tabliczke z napisem ''Śpij spokojnie''

ps. nie jestescie pierwsi ktorzy o takim czyms myśleli bo duzo pomysłów juz było z takim czymś ale zaden nie doszedł do skutku bo po głębszych przemysleniach rezygnowano z tego z powodu ..... (zbędu) wymyśliłem nową odmine słowa ZBĘDNY :D

No tak, ale mozna to dodac np tylko przy smierci W PVP :) 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No tak, ale mozna to dodac np tylko przy smierci W PVP :)

Nie można, efekt podczepia się pod animację, nie pod "rodzaj zabicia" bo takie coś nawet technicznie nie istnieje.

Grubo ponad 10 lat temu kupiłem pierwszy komputer w życiu, miał 512mb ramu, Nasz klient wymaga połowę tego, więc na prawdę nie wiem dlaczego każdy tak bardzo się boi o te lagi. Moim zdaniem ciężko dziś znaleźć komputer który by nie miał przynajmniej 2gb ramu (najsłabsze laptopy tyle mają).

0VPaRnd.png

Opublikowano

Zaprezentuj jakiś z tych efektów, jeśli porównujesz efekt krwi ten o którym myślę do Naszego to za pierwsze pieniądze z IS'u postawię Ci okulary.

Za pierwsze pieniądze z IS'u kup sobie korepetycje nauki czytania ze zrozumieniem. :)

Napisałem gościu że żaden z tych pomysłów nie doszedł do skutku bo po głębszych przemyśleniach rezygnowano z tego z wielu powodów.

Więc co mam Ci pokazać? Chyba BOSS'a z Wężowego Pola w moich majtach :D

Ok, animacja wygląda ładnie ale ten pomysł jest naprawde głupi i nikomu do życia nie potrzebny :)

Przemyslcie to sobie na spokojnie i zrozumiecie.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Za pierwsze pieniądze z IS'u kup sobie korepetycje nauki czytania ze zrozumieniem. :)

Napisałem gościu że żaden z tych pomysłów nie doszedł do skutku bo po głębszych przemyśleniach rezygnowano z tego z wielu powodów.

Ok, animacja wygląda ładnie ale ten pomysł jest naprawde głupi i nikomu do życia nie potrzebny :)

Skoro piszesz, że nie doszły do skutku czyli musiały być gdzieś prezentowane, skoro o nich wiesz... Dlatego też przypuszczam, że Mizune chce je zobaczyć. Widać Tobie by się przydały korepetycje z logicznego myślenia.

Efekt może być, nie widziałem jeszcze takiego.

Opublikowano

@Tworu

.......................... brak słów

Były pomysły w sensie że rozmawiano o tym...... odejdz lepiej chłopcze od tego monitora i idz się dotleń bo twój mózg to worek z gównem =)

Sam jakieś 2 lata temu o tym myślałem ale po głębszych przemyśleniach stwierdziłem ze to jest bezsensu.

@topic

Pomysł mi się nie podoba, psuje klimat MT2

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Przedstawiasz rodzaj ludzi dla których Nasz serwer się nie nadaję, czyli człowieka któremu wszystko przeszkadza.

Gdybyśmy mieli uszczuplać serwer z rzeczy które by Ci przeszkadzały, zaczynając od odpychania przez bossy itp, kończąc na takich efektach, ten serwer nie różnił by się niczym od gotowca zlepionego z plików starego PL'a.

Gdybyśmy chcieli otworzyć taki serwer, wgl. nie zabierali byśmy się za nowe mapy, bronie, zbroje tylko już dawno go otworzyli.

Różnimy się tym że Ty wolisz prostotę, a my coś na czym można zawiesić oko.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Efekt ''krwi'' w metinie to juz było gówno, a Wy teraz z jeszcze większym gównem wyskakujecie.

Wyobraź sobie że na wojnie gildii bije się 10 osob vs 10 osob i ciągle wylatuja z postaci ''dusze''

jest to naprawde zbędne i nikomu do zycia niepotrzebne :)

może jeszcze po tej animacji z duszą dodajcie tabliczke z napisem ''Śpij spokojnie''

ps. nie jestescie pierwsi ktorzy o takim czyms myśleli bo duzo pomysłów juz było z takim czymś ale zaden nie doszedł do skutku bo po głębszych przemysleniach rezygnowano z tego z powodu ..... (zbędu) wymyśliłem nową odmine słowa ZBĘDNY :D

Co do efektu krwi było to gównem ponieważ była to zwykła mgiełka w ogóle nie było to porządnie zrobione jakby ktoś zabrał się do tego solidniej to nie byłoby to do d*py a co do efektu duszy jest fajne i dla kogoś kto lubi patrzeć na efekty nie będzie to zbędne a wygląda to dosyć ciekawie ;)

Opublikowano

Efekt sam w sobie jest okey, ale nie zbyt pasuje to do metina.

Wiesz ktoś kto robi serwer musi graczy jakoś przyciągnąć do siebie. Same gotowce nie dadzą Ci graczy. Pomysł  Ciekawy^^

Opublikowano

@Mizune

Odtwarzając ten film byłem rozczarowany :D Miałem nadzieję na coś typu:

murdered soul suspect (1 misja)

7434214061031521067719.png

Oczywiście to tylko moja wyobraźnia :C

Ogólnie ładnie to wygląda chociaż mój tok myślenia zdaje się ze jest lepszy, chodzi o widok z perspektywy ducha, kamera umiejscowiona za naszym duchem  <3 Teraz bardziej bawię cię w PAWN niż w pythonie wieć tego nie mam czasu zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...