Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs Go Problem Awans

FaNs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem w Cs Go polegający na tym, że nie mogę awansować. Jestem Silver 2 i mam wygrane 7 meczy z rzędu i 0 przegranych, ale nadal nie mogę awansować. Czytałem gdzieś na necie, że jak mam range i gram z unrankedami to nie awansuje, a zauważyłem, że w większości moich gier turniejowych prawie wszyscy to unrankedy, tylko ja mam rangę. Więc pytanie jest takie, co muszę zrobic aby aby awansować. Może matchmaking jest broken?

Opublikowano

Zależy też od statystyk, no ale nie pozostaje Ci nic innego, by grać dalej - ten system awansów jest tak dziwny, że ja przy 5 porażkach z rzędu nie spadłem.

OIE6isU.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o staty to zazwyczaj ma z 3/4 razy więcej kili niż dedów, więc to też nie to 

Opublikowano

Graj dalej

Do końca wakacji mają wprowadzić takie coś jak "pod rząd" czyli 3/5 wygranych i 5/7 przegranych by  awansować/spaść

graphic.png

Opublikowano

Bo w tej chwili jest bez sensu granie turniejowych, bo wygram na przykład 20 gier z rzędu i dalej nie awansuje, trochę szkoda czasu.

Opublikowano

Udało się. 8 wygranych, 1 przegrana i 1 wygrana i jest silver 3 ;). Ale mógł już być silver 4 po ty 8 wygranych z rzędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...