Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim polecacie grać?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Magiem gra się prosto na początku, wojownikiem się gra dużo ciekawiej bo czym większy lv tym fajniej.

Decyzja należy do ciebie, sam gram zazwyczaj zwiadowcą bo jest dobry do wszystkiego :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Wojownik uniwersalny - radzi sobie dobrze w expie i PvP w miarę  , mag dużżżeee DMG lecz mało HP  jak to mag   :) i Łucznik idealny moim zdaniem do PvP :)

Chyba wszystkie klasy powinny być zbalansowane , tak mi się chociaż wydaję ;]

3621780428.png

Opublikowano

Ja bym wybrał wojownika, sam nim gram (250) i powiem Ci, że w lochach/wieży nie odstaje od magów na tym poziomie wręcz przeciwnie. Polecam :D

Opublikowano

Mag ma duży dmg i mało hp

Woj słaby dmg dużo hp

A zwiad jest zbilansowany między dwoma klasami + ma 50% szans na unik

6jnc40.gif

Opublikowano

To jest jak kamień,papier,nożyce . Mag zjedzie woja ale nie zjedzie zwiada , woj zjedzie zwiada ale nie zjedzie maga , zwiad zjedzie maga ale nie zjedzie woja . Mag jest slaby w lochach ale ma dobry dmg i przydaje się do PVP . Woj ma mały dmg ale przydaje się do lochów typu : cyrk, piekło , 13 piętro . Zwiad jest mocy w lochach i w PVP . Polecam nim grać ale to już od ciebie zależy 

Opublikowano

Długo grałam zwiadowcą (243lv) jednak jeśli mam wybierać między wojem a magiem, polecam Ci maga. Jest to dobra postać do PvP ale w lochach delikatnie mówiąc jest papierem. Ma duże DMG więc powinieneś sobie poradzić.

Opublikowano

Grałem wszystkimi i najlepiej gra mi się zwiadowcą. Jest po prostu idealny do wszystkiego jak ma się odrobinkę szczęścia w itemach i dobrze maksuje umiejętności ;)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Ja od zawsze grałem Magiem łatwo i szybko sie nim gra dobry do pvp slabiej w lochach zalezy od itemow i statystyk polecam gre magiem na poczatek zeby poznac gre troche:)

Zwiadowca zaczolem grac na s29 i idzie calkiem niezle i w pvp i lochy :))

Wojownikiem zagralem na s19 i powiem wam ze ciekawa posatc na poczatku idzie sie nadenerwowac i nameczyc ale od 90 pzm mozna niezle poszalec i czerpac sporo satysfakcji z ej postaci :)

Opublikowano

To jest jak kamień,papier,nożyce . Mag zjedzie woja ale nie zjedzie zwiada , woj zjedzie zwiada ale nie zjedzie maga , zwiad zjedzie maga ale nie zjedzie woja . Mag jest slaby w lochach ale ma dobry dmg i przydaje się do PVP . Woj ma mały dmg ale przydaje się do lochów typu : cyrk, piekło , 13 piętro . Zwiad jest mocy w lochach i w PVP . Polecam nim grać ale to już od ciebie zależy 

Coś Ci się pomieszało :)

Mag bije Zwiada (zwiad nie ma uników, na które ma 50% i dlatego przegrywa)

Zwiad bije Woja (Zwiad ma 50% na unik, a woj tylko 25% na blok)

Woj bije Maga (Woj ma za dużo życia)

Ale ja osobiście polecam grać magiem, ponieważ sam jade wojowników na arenie.. A jeśli chodzi Ci o lochy to przeciętnie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...