Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie misji na PL'u. Jest możliwość usunięcia tych misji, bo nabiłem 30 lvl, a nie wykonywałem żadnej misji i teraz stało się to trochę denerwujące. Można to jakoś usunąć czy coś. I nie chodzi o ten skrót klawiszowy CTRL+Q. Jakieś pomysły? 

Opublikowano

Niektóre misje można zwyczajnie odrzucić, ale większość i tak trzeba wykonać. Ctrl+Q tylko pomaga ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Poodrzucaj albo porób. Innego wyjścia nie ma.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Osobiście poleciłbym Ci niektóre wykonać, bo są ciekawe nagrody lub chociażby polowania za które dostajesz Yangi. Część misji musisz wykonać, a część możesz odrzucić. 

Opublikowano

Podsumowując to wszystko :

-Niektóre misje, które możesz odrzucić po prostu odrzucasz

-Wartościowe Misje wykonujesz

-Resztę ctrl + q

Opublikowano

Poodrzucaj albo porób. Innego wyjścia nie ma.

I tutaj zostało wszystko wyjaśnione, rozumiem dylemat autora tematu bo te misję już wydają się monotonne i większości dobrze znane z tej racji

coraz częściej wiele osób zaprzestaje ich robienia a tylko zaśmiecają okno gry.

Opublikowano

Ja bym ci radził robić wszystkie a szczególnie całego biologa bo później daje ci dużo hp/speed/def itd.

xxx

Opublikowano

Ja bym ci radził robić wszystkie a szczególnie całego biologa bo później daje ci dużo hp/speed/def itd.

Robienie wszystkich misji na 30 lvlu jest trochę bezsensowne. Zwłaszcza te początkowe, np. nasionko brzoskwini, etc.

@topic, na 30 lvlu nie masz tych misji jeszcze tak wiele, więc jeśli w przyszłości nie chcesz mieć jeszcze większych zaległości, to wykonaj je teraz.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Gdy klikasz na zleceniodawce to często dialog toczy się w tym stylu

"Chcesz mi pomóc ?"

- tak

-nie

Klikasz nie, nie będziesz miał na interfejsie misji a gdy klikniesz ponownie na zleceniodawce powinna być druga szansa na podjęcie się tej misji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...