Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymuszenie snu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy da się jakoś wymusić konkretny sen? Dziś miałem cudowny sen, chciałbym aby przyśnił mi się jeszcze raz.

Można coś zrobić aby wymusić coś takiego?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Świadome śnienie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Może to głupie ale słyszałem że jeżeli się powtarza czynności które robiło się wcześniej to pod koniec ten sam sen się przyśnij :D, nie wiem może to prawda sprawdź.

Opublikowano

Może to głupie ale słyszałem że jeżeli się powtarza czynności które robiło się wcześniej to pod koniec ten sam sen się przyśnij :D, nie wiem może to prawda sprawdź.

będzie ciężko bo nie mam możliwości, to co robiłem wczoraj mogę robić raz w roku xD

Opublikowano

Mam pytanie, czy da się jakoś wymusić konkretny sen? Dziś miałem cudowny sen, chciałbym aby przyśnił mi się jeszcze raz.

LD lub poziom extreme czyli OOBE

Opublikowano

oobe się różni od ld, nie mozesz w nim sobie wyobrazić czegoś i to stworzyć tylko chodzisz po wlasnym świecie niczym duch, jest to bardzo realistyczne.

XrgAYyk.png

Opublikowano

OOBE to zupełnie inna bajka w, którą ze względu na zagrożenie nie warto się bawić c;.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

OOBE to zupełnie inna bajka w, którą ze względu na zagrożenie nie warto się bawić c;.

jakie zagrożenie może wyniknąć z praktykowania oobe? moim zdaniem to świadomy sen jest bardziej niebezpieczny, tzw. fałszywe przebudzenie, możesz w końcu mylić sen z rzeczywistością jeśli nie znasz testów rzeczywistości, oraz paraliż senny świadomy. Chociaż on występuje tylko w metodzie MILD z tego co wiem.

XrgAYyk.png

Opublikowano

jakie zagrożenie może wyniknąć z praktykowania oobe? moim zdaniem to świadomy sen jest bardziej niebezpieczny, tzw. fałszywe przebudzenie, możesz w końcu mylić sen z rzeczywistością jeśli nie znasz testów rzeczywistości, oraz paraliż senny świadomy. Chociaż on występuje tylko w metodzie MILD z tego co wiem.

OOBE to wychodzenie z ciała krótko mówiąc. Jakby to było normalne, mielibyśmy łatwiejsze sposoby do wychodzenia z ciała niż to wszystko.

Było już parę niefajnych przypadków, czytałeś o studentach? ;)

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Dobra widzę że mamy znawcę, przedstaw mi geniuszu co zagraża w OBEE?

oobe się różni od ld, nie mozesz w nim sobie wyobrazić czegoś i to stworzyć tylko chodzisz po wlasnym świecie niczym duch, jest to bardzo realistyczne.

Fakt, OOBE realistyczne i jest o wiele lepsze w doznaniach niż LD.

LD jest zupełnie bezpieczne, a paraliż senny był już poruszany tyle razy...

Opublikowano

Co może wiązać się z OOBE?

OOBE to wychodzenie z ciała krótko mówiąc. Jakby to było normalne, mielibyśmy łatwiejsze sposoby do wychodzenia z ciała niż to wszystko.

Przedstawisz te niefajne przypadki i studentów? :)

Opublikowano

Dobra widzę że mamy znawcę, przedstaw mi geniuszu co zagraża w OBEE?

Fakt, OOBE realistyczne i jest o wiele lepsze w doznaniach niż LD.

LD jest zupełnie bezpieczne, a paraliż senny był już poruszany tyle razy...

Dla twojgo ciała jest bezpieczne, ale dla psychiki nie. Jeśli ktoś będzie próbował techniki MILD to będzie musiał się zmierzyć ze świadomym paraliżem sennym. Na słabych psychicznie może on źle wpłynąć. 

Nadal mi nie wytłumaczyłeś co grozi w oobe. Dlaczego? Bo nic nie grozi. To nie jest żadne wychodzenie z ciała, twój mózg po prostu daje ci takch doznań, nie oznacza to k***a, że sterujesz swoją duszą i spotykasz jakieś duchy.. w co ty wierzysz...

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie praktykuj OOBE gdy nie masz rozwiniętych wszystkich chakr na jednolitym poziomie bo rozszczepisz duszę od ciała. Zajmuję się ezoteryką - pytania? pw 

Opublikowano

Nie praktykuj OOBE gdy nie masz rozwiniętych wszystkich chakr na jednolitym poziomie bo rozszczepisz duszę od ciała. Zajmuję się ezoteryką - pytania? pw 

Chakr? Dusze od ciała? Co ty ćpasz? Jaka chakra? to nie naruto

XrgAYyk.png

Opublikowano

nie słuchaj o latach praktyki ani super treningów.

Poczytaj troszkę o LD, jest dużo sposobów na wywołanie, podbij na pw podam parę stronek którę mogą pomóc :)

Opublikowano

Staraj sie myslec caly czas o swoim snie a kto wie,moze przysni sie jeszcze raz :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Staraj sie myslec caly czas o swoim snie a kto wie,moze przysni sie jeszcze raz :D

boże wczoraj cały dzień, cały dzień myślałem, o tym śnie, przypominałem szczegóły, odwzorowywałem w głowie raz po radzie i nic.

Przyśniło mi się coś innego chodź pamiętam.

Opublikowano

boże wczoraj cały dzień, cały dzień myślałem, o tym śnie, przypominałem szczegóły, odwzorowywałem w głowie raz po radzie i nic.

Przyśniło mi się coś innego chodź pamiętam.

Tu chodzi o autosugestię. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

A jaki był to sen? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak na serio trudno mieć TAKI SAM SEN ale jeżeli będziesz myśleć o tym cały czas to podświadomie to jakoś załapiesz i może być kolejny podobny sen. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Generalnie to możecie się ubiegać o pomoc psychiatryczną. Nie wiem, jak dokładnie to działa, ale po pokazaniu im takich postów nie będzie problemu z dostaniem się do odpowiedniego miejsca.

Ciekawi mnie, jakie to uczucie być czubkiem- czy wy jesteście tego świadomi, czy nie? Macie czasami tak, że stajecie przed lustrem i mówicie: "k***a, ale ja jestem pojebany"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...