Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latrios.eu [Dedyk] [Easy]

mks4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

info_ogolne.png

Na wstępie chciałbym zaznaczyć,że nigdy nie robiłem prezentacji oraz korzystam z gotowej grafiki Arisy.

Z serwerem były małe problemy przy starcie jednak mimo owych stoi on nadal nie przerwanie jednak minusem jest liczba graczy.

adresy.png

Strona główna:

Latrios.eu

Facebook:

https://www.facebook.com/latrios.eu

Forum:

forum.latrios.eu

info_ogolne.png

Maksymalny poziom:160

Punkty Statusu:90

Typ serwera:Easy

6/7Bonus:Brak

Liczba Channeli: 4

handlarze.png

handlarz2.pnghandlarz1.pnghandlarz3.pnghandlarz4.png

start_gry.png

na_start.png

skille.png

Skille otrzymujemy na poziom PERFECT po udaniu się do Kapitana stojącego koło instruktorów mocy

bonusy.png

Bonusy wchodzą maksymalne.Wartości:

bonusy1.png

bonusy2.png

expowiska.png

Zapomniany Ląd(90+)

zapomniany_lad.png

Pustkowie(120+)

pustkowie.png

Piaszczysta Wyspa(135+)

piaszczysta_wyspa.png

dungeony.png

Baronowa(110+)

baronowa.png

Komnata Minotaura(135+)

minotaur.png

Smocze Krypty(75,105,135,145,155)

krypty_smocze.png

ulepszenia.png

bizuteria.png

sztylety.pngmiecze.pngluki.png

Reszta prezentacji zostanie uzupełniona do wieczora.

Prezentacje wrzucam na prośbę teamu serwera.

Opublikowano

Od kiedy serwer stoi ?

W ile wbiję max ?

Od kiedy schody z expem ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Stary serwer przyda mu się restart ogolny postaci itp

Stary? Serwer nawet nie ma miesiąca, jeżeli uważasz że on już jest stary to pozdro.

@ top

Masz pozwolenie od administracji na prezke? Pewnie nie masz, gotowa grafika z mpc, ssy wycięte z gry.

Gówno nie prezka.

Opublikowano

Stary? Serwer nawet nie ma miesiąca, jeżeli uważasz że on już jest stary to pozdro.

@ top

Masz pozwolenie od administracji na prezke? Pewnie nie masz, gotowa grafika z mpc, ssy wycięte z gry.

Gówno nie prezka.

Skoro jest w administracji to pewnie ma;p (Czy tam znajomy harnasia), i jeszcze pytanie, co w tym dziwnego, że ss'y wycięte z gry? To skąd ma je wziąć? Z internetu?

Człowieku pomyśl zanim coś napiszesz.

@1361622928-U485574.pngczekam na uzupełnienie prezentacji, bo zapowiada się ciekawie.

PS

Z 1 belki nie zrobicie całej prezki, więc lepiej ją zmieńcie..;p

621031404210882313241.png

Opublikowano

@ top

Gówno nie prezka.

No jeśli miałem ją wstawić to chyba mam?Jak się nie podoba gotowa to zrób ładniejszą i podrzuć.SSY wycięte z gry? A skąd mają być?Nie mamy grafika więc korzystamy z tego co jest dostępne to chyba logiczne.

Opublikowano

Od kiedy serwer stoi ?

W ile wbiję max ?

Od kiedy schody z expem ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

XDDD znowu serio :D ? dwa razy był i dwa razy padł pozdrowienia :)

@jaki max lvl ???

Znowu Ty?Sam padłeś.Szkoda,że forum  latriosa i ex*** stoi na tym samym hoście(;x).Idź już do Asfena.Robi teraz serwer na plikach Balanti może mu się przyliżesz.

Opublikowano

Znowu Ty?Sam padłeś.Szkoda,że forum  latriosa i ex*** stoi na tym samym hoście(;x).Idź już do Asfena.Robi teraz serwer na plikach Balanti może mu się przyliżesz.

Ty zanim odpowiadać na ważne pytanie, by nie stracić graczy to odpowiadasz na jakieś zaczępki

Więc NARA.

Nie polecam, brak pomocy z strony administracji.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Poco :P myślisz że tylko z nim pracowałem nie długo startują następne serwery których technicy są o wiele lepsi :)NIE POLECAM ten serwer szajs jak nie wiem co :D

@Jaki max hp w bonach ???

Opublikowano

ile na serwerze ON? 

Ok. 15 :> Nie polecam gry na serwerze, zamiast od razu zająć się reklamą, to tydzień p

1377531174-U173186.png
Opublikowano

XDDD znowu serio :D ? dwa razy był i dwa razy padł pozdrowienia :)

@jaki max lvl ???

zacytuj jeszcze kilka postów a pliki waszego serwera znajda sie w dziale, zlodzieje, i nie, nie mam tych z mpc. ;-)

co sie stalo z teamem, bo widze polowy nie ma

Opublikowano

zacytuj jeszcze kilka postów a pliki waszego serwera znajda sie w dziale, zlodzieje, i nie, nie mam tych z mpc. ;-)

Odszedli.Został sam Arrash.

Opublikowano

Odszedli.Został sam Arrash.

Zsotał sam Arrash, który ciągle piszę na forum, że serwer upada... 

@Jeszcze raz nie polecam, zmarnowałem 5 dni na tym sefie, jestem idiotą, że wbiłem 160 :<

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ty mi groźisz nie rośmieszaj mnie :) wrzucaj to sobie co mnie to obchodzi czy ja robiłem te pliki czy technik Exorii ja dostałem haj$ za grafike i % z serwera a swoje obowiązki wykonywałem w 100% tak więc wyjdz serwer jeszcze raz NIE POLECAM

@są Auto-Poty ???

Opublikowano

Ty mi groźisz nie rośmieszaj mnie :) wrzucaj to sobie co mnie to obchodzi czy ja robiłem te pliki czy technik Exorii ja dostałem haj$ za grafike i % z serwera a swoje obowiązki wykonywałem w 100% tak więc wyjdz serwer jeszcze raz NIE POLECAM

@są Auto-Poty ???

ok, zobaczymy czy bedzie wam tak do smiechu jak na wakacje wystartuje 5 takich samych serwerow, w dodatku twoja grafika to nie grafika tylko sklejka elementow jesli o tym juz gadamy

czemu nie uzyjecie starej prezentacji, byla o wiele lepsza

Opublikowano

ok, zobaczymy czy bedzie wam tak do smiechu jak na wakacje wystartuje 5 takich samych serwerow, w dodatku twoja grafika to nie grafika tylko sklejka elementow jesli o tym juz gadamy

Nie użyją starej prezentacji, ponieważ nie mają do niej praw. Jest to prezentacja Harnasia, który sobie nie życzy jej widzieć na mpc.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Czy ja wiem czy jestem takim słabym grafikiem haj$ się zgadza jak to mówią ale dzięki za opinie panie najlepszy grafiku painta nie ma sprawy leje na takie opinie nie długo start kolejnych serwerów z lepszymi technikami na czele jak już mówiłem :) a pliki rób sobie co chcesz nie obchodzi mnie ten serwer już ja się "wypełniłem" w swoich obowiązkach ;) serwer jeszcze raz NIE POLECAM jak chcesz podyskutować to zapraszam na TS/PW :)

@Klasy są zbalansowane i czy BM ma broń

Opublikowano

Sponsor kret ?  ogółem to masa jest takich serwerów juz się to powoli zaczyna robić nudne, wiadomo hajs musi się zgadzać no ale no....  + za button Arisy  bo się swietnie prezentują xD

Opublikowano

Prezentacja z gotowca MPC :(

Arisa ostatnio te belki wrzuciła 

W sumie prezentuje się okej :)

Po to udostępniła żeby używać czyż nie? Czy udostępniła po to żeby sobie tylko w paczce leżała?

@są Auto-Poty ???

Nie wiem jaki cel jest tej przeplatanki słownej? Ty masz swoje zdanie, on ma swoje zdanie i tyle! Zajmij się grafiką a nie jego serwerem :P

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moja Wypowiedź na temat serwera:

popraw system ulepszeń bo niewiadomo gdzie co i jak :P

Weź w obramowania jakieś mapki i giciorek :)

Jeżeli dobrze rozeklamujecie serwer i pousuwacie bugi to serwer ma jako taką przyszłość według mnie! Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Sponsor kret ?  ogółem to masa jest takich serwerów juz się to powoli zaczyna robić nudne, wiadomo hajs musi się zgadzać no ale no....  + za button Arisy  bo się swietnie prezentują xD

Tak z Kretem już działam od ponad roku.Dobry sponsor,polecam każdemu ~~Arrash 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...