Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxn V 13

morfox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz plusika za dobre checi

JAK POMOGLEM DAJ 5

jAK sIE kurwa nie podoba to nie dawaj -

Bo ci Do haty granata wjebie

Nie nawidze uzytkownikow

Jedyny normalny to Odys222

Opublikowano

a jakiego macie fameworka?? ze maxn wam dziala moze od tego zalezy?? <_< mi nie dziala tnie sie ze masakra 0 ruchu :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

plzzz ziomq HELP!!!!!!!!! mi te opcje nie działaja tzn widać że są ale jak klikam na nie to tak jak by mi nie działały u kumpla tak samo jak zainstalowałem co ja źle robie??

gg- 9037845 proszę o szybka odpowiedz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a włączasz opcje strzalkami ????czy probujesz myszka to zrobic ???

włączaj opcje strzalkami lewo,prawo i powinno ci zadzialac :)

Opublikowano

sluchajcie chlopaki mam problem z tym hakiem tak wogule to moj 1 do WR xD tagze niedenerwujta sie :D:D a mianowicie odpalam haka odpalam WR daje OK nastepnie START

w haku pisze Inicject... Now Runing niby hasa poczym wyskakuje mi okno z neta kture wylaczam ikonka haka znika uruchamia sie WR jak juz WR sie uruchomi wciskam Insert albo 0 i lipa zadno okno mi niewyskakuje POMUZCIE MI PROSZE zgury THX jak pomozecie dam 5 :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wylaczaj okna ktore ci wyskakuje,tylko je zmniejsz!,wtedy hak bedzie ci dzialal :).

@ tak to wyskakuje strona i zmniejsz ja,tak ma byc !!!-jak ja wylaczysz to autoamtycznie hak sie wylacza.

poczekaj az zaladuje ci sie warr zaloguj sie i ustaw opcje haka(insert,a pozniej strzalkami-lewo-prawo).

Opublikowano

mam problem co do tego hacka... :( ,a mianowicie robie tak

1.zalanczam hacka

2. zalanczam gre

3. czekam az zaladuje sie wyszystko i mi wyskakuje:cloud not inject dll

WTF?

ps. to moj pierwszy hack wiec sie nie wpieniac :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja także miałem could not inject dll, ale gdy uruchomicie haka na windows 7 jako administrator to powinno wam zadziałać. To mój pierwszy post mam nadzieję, że się do czegoś przyda :)

m1ci22k.png

Opublikowano

Ja mam ten sam problem co " xxmedykxx " i "her haha" :///////

Jeśli ci pomogłem daj 5* lub miły komentarz :)

imgphp.png

Opublikowano

mi też niedziała wyskakuje ten bład could not inject dll co mam zrobić a jeśli ten hak bedzie działał na netfamerze to prosze bardzo o link do jego pobrania

za pomoc bedze + a może i nawet 5 bardzo prosze o odpowiedz

Opublikowano

:mellow: hmm dziwne, że wam nie działa, mi po opcji uruchom jako administrator zadziałało bez problemu, ale ja tam nie jestem ekspertem w tej dziedzinie.

m1ci22k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...