Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ebpbot + 2 Konta + Mh?

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów :) To jest mój pierwszy post jednak nie proszę o wyrozumiałość xD Zatem do rzeczy.

Mam taki problem, używam expbota lonley (?) v 0.0.6 i mam na nim "zrobione" 2 postacie. Bocik oczywiście działa świetnie ale problem się zaczyna w momencie, gdy na każdą postać (czyli też osobne okno; proces) chcę uruchomić MultiHacka (7.1 od UG czy 6.1 od legolasa) po to, żeby te postacie sprawniej expiły - chyba rozumiecie :D

Z racji tego, że dla tego ExpBota plik startowy metka MUSI mieć nazwę 'metin2client.bin' pojawia się problem. W MH 7.1 można wskazać proces do którego ma się podpiąć. Co zrobić jeśli są takie 2 procesy? (poróżnia je tylko PID) W MH nie da się wybrać do którego z tych dwóch procesów ma się podpiąć co uniemożliwia uruchomienia go na 2 metinie, podpina się do losowego metina tak samo jak MH 6.1. Udało mi się też wymusić na ExpBocie, że ma mi uruchomić metka nie ze standardowego pliku 'metin2client.bin' tylko z 'metin2.bin' ale po ukazaniu się okna logowania metin się zawiesza (co w sumie jest zrozumiałe). Próbowałem też D3D kilku wersji, tam jest o tyle fajnie, ze można wskazać konkretny proces mimo, ze mają takie same nazwy (po PID) ale po chwili mimo, że nie włączam w nim żadnej opcji metin sie craschuje.

Pytanie więc brzmi: Czy istnieje jakiś sprytny sposób by każdy z metinów maił inna nazwę procesu? Czy da się zrobić tak, żeby hack przyczepił się do tego procesu co ja chce a nie losowo? Czy może da się zrobić tak, że można edytować kod bota, żeby przy re-kompilacji metina przed uruchomieniem brał pod uwagę proces o innej nazwie?

Oczywiście oczekuje odpowiedzi :D oraz z góry dziękuje :)

=== EDIT ===

Za każdy pomocny post oczywiśie postawie add.png czyli to, co tygryski lubią najbardziej :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Musisz poszukać najnowszych multihacków.

Ci z Unfair-Gaming lub Unfair-Gamers robią MultiHacki z Nazwą procesu oraz jego ID, a wtedy można wybrać proces po ID.

Poszukaj jeszcze różnych MH i wtedy daj znać, bo mi też się przyda :D

Opublikowano

Ci z Unfair-Gaming lub Unfair-Gamers robią MultiHacki z Nazwą procesu oraz jego ID, a wtedy można wybrać proces po ID.

Robią, są to te D3D Hack'i ale póki co nie dość, ze jest ich mało to jeszcze się craschują - być może kolidują z ExpBot'em ale same mi są zbędne :P

=== EDIT ===

Unfair-Gaming? Pierwsze slyszę ;)

Opublikowano

Możesz spróbować tak, że kilka razy włączysz Multihacka i może się przyczepi do 2 różnych procesów. :P

Opublikowano

Możesz spróbować tak, że kilka razy włączysz Multihacka i może się przyczepi do 2 różnych procesów. :P

Próbowałem ale uwierz mi, 1 na 20 razy się podczepi więc więcej uruchamiania niż grania. Ponadto trzeba też co chwilkę restartować metina bo musi się zmienić PID, wtedy są większe szanse. Jadnak to mnie nie urządza :D

Opublikowano

to sciagnij MH 3.90 by Banjo1 ustaw na PL date na najnowszai wtedy bedzie ci dzialac na obu. WIem bo jak ide gdzies glowna postacia i buffem wlaczam tego MH i dziala na obydwu ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

to sciagnij MH 3.90 by Banjo1

Fajna rzecz tylko bezużyteczna :( Na Attack Speedzie kicka :( Ale + poleci :)

===EDIT===

Przetestowałem też wersje 3.91 oraz 3.89 - nadal to samo.

Opublikowano

A może konkretniej? ;> 6.1 i co dalej? I czy w ogóle spełnia postawione kryteria..

Opublikowano

Tak spełnia wszystkie wymagania

Mógłbym prosić o link do niego? ;>

===EDIT===

Mówisz o tym haxie?

Opublikowano

Do kiedy gralem na PLu uzywalem MH macropolo v4.3 ... swietnie sie spisywal, a to glownie dzieki hotkeyom...

@offtop: 300 post ^_^

xxx

Opublikowano

Mam 2 pomysly:

1.Włacz 1 metina potem MH 7.1 do niego potem 2 metina i 2 MH tez 7.1

2.Sciagnij modkarmer1337 i tam naciskasz f5 podczas grania i masz konsole wpisujesz mspd 200 (szybkosc chodzenia) attspeed xx (szybkosc ataku)

Jeżeli to nie działa to juz nie wiem jakies inne MH. Pomoglem daj +

@EDIT

napisales ze na marcopolo 3.90 wywala ci jak 2 postacie maja attspeed to logiczne bo lapiesz laga wtedy malego i juz kicka

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Najlepszy to mh 7.1 obecnie gram na pl'u na obejśćiu i nie wywala a co do tematu to też mam taki problem xD

Zobacz czy pomysł foxa575 działa, mi zadziałał ^^

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...