Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwość podłączenia ps3 do monitora

SchowalemNick:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam monitor LG FLATRON L192WS i chciałbym podłączyć do niego moją konsosolę ps3 slim. Czy tak można zrobić? Jeśli tak, to jak to zrobić.

Z góry dziękuje za pomoc.

coollogo_com-12709341.png&_loc=image

Opublikowano

Podłączysz, będziesz musiał kupić sobie jakiś konwerter albo adapter zmieniający sygnał cyfrowy na analogowy.

Podłączenie jakimś kablem HDMI-VGA nie zadziała na tym monitorze.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Właśnie ogarnąłem to, że wysyłam kompa na reklamacje, i będę mieć tylko tego laptopa Lenovo G580, więc zmieniam treść tematu : czy da się podłączyć ps3 do laptopa?

Opublikowano

Znalazłem wczoraj konwenter na allegro za 22,90, miał przejściówkę hdmi>vga w jednej wtyczce. Kabel był zakończony wejściem hdmi. To by nie pykło? A co z możliwością podłączenia do laptopa?

Opublikowano

Przecież te kable nie będą działać, nie posiadają one żadnego konwertera sygnału...

Znalazłem wczoraj konwenter na allegro za 22,90, miał przejściówkę hdmi>vga w jednej wtyczce. Kabel był zakończony wejściem hdmi. To by nie pykło? A co z możliwością podłączenia do laptopa?

Nie podłączysz pod laptopa, poczytaj sobie czym się różni wejście od wyjścia wideo...

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...