Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[W] Zmiana kamery

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauważyliście ze po zmianie kamery niektore pilki zmieniaja sie w domyslna pilke EA ? Oraz okno spolecznosci nie dziala przynajmniej u mnie tak jest, a u was ?

Opublikowano

Zauważyliście ze po zmianie kamery niektore pilki zmieniaja sie w domyslna pilke EA ? Oraz okno spolecznosci nie dziala przynajmniej u mnie tak jest, a u was ?

Teraz dopiero zaczęło się tak robić, czy od razu po wgraniu?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Działa to jeszcze czy już nie?

21f0dgn.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam. Mnie również nie działa ale zauważyłem pewną analogię związaną z motoryką postaci FIFA15/FIFA WORLD, więc jest prawdopodobieństwo że takowe pliki trzeba by wyciągnąć z fify15 (jeśli ktoś ma byłbym wdzięczny z upload).

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dzięki :) Lepiej się gra, bo więcej widać. Masz może sposób by wykorzystywać w Fifa World chociaż 80% setek? :D

Nauczyć się grać :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sry za odkopanie ale nie polecam ci co wyżej gadali z tymi bramkarzami mieli rację to dziwne że po wgraniu kamery mój bramkarz wpuszcza bramki przy bliższym słupuk które się ledwo toczą. I podania się nie kleją tak jakby. Tak wiem że to dziwne że od kamery ale taka prawda ta gra nie jest przystosowana pod inne kamery dlatego EA nie dało możliwości zmiany jej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...