Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elf bot 8.6 mc'eki / Aim bot

TaTuSDwX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje skryptu aby poustawiac na np 5 mc aby lataly kazdy za soba i jezeli ja walne ( glownym harem) w kogos sd to bily.

Slyszalem rowniez ze do tego potrzeba jakis program host kurde nie znam sie takze prosze o pomoc

Ps: tak wiem w bocie jest opcja aim bot lecz (chyba) nie mozna ustawic dokladnie kazdego bota.

Z gory dzieki.

Opublikowano

Ja ustawiałem Aim Leadera, MC follow zaznaczony i nie potrzebowałem żadnych skryptów. (Jedynie na trzymanie targetu).

Aim lidera ok .... Mc follow? tzn mozesz powiedziec dokladniej ?    + skrypt na trzymanie targetu jak mozesz.

Opublikowano

Follow (bieganie) za main postacią mckami i zaznaczony ZIELONY LUDEK, żeby biegł, gdy kogoś zaznaczysz. Trzymanie targetu:

auto 100 isnotattacking attack target 
Opublikowano

dobra a follow jak mam ustawic w bocie ( auto 1000 follow nick ) ?

Yyyy. Ja ustawiałem follow ręcznie na postać, którą kierujesz. Po zaznaczeniu, MCki same podbiegają do targeta dzięki "zielonemu ludkowi", że tak to nazwę.

Opublikowano

Yyyy. Ja ustawiałem follow ręcznie na postać, którą kierujesz. Po zaznaczeniu, MCki same podbiegają do targeta dzięki "zielonemu ludkowi", że tak to nazwę.

no wlasnie recznie a ja potrzebuje cos takiego ze jak nikogo nie bija to chodza za mna a jak kogos bija to nie zaznaczaja mnie (follow)

Opublikowano

no wlasnie recznie a ja potrzebuje cos takiego ze jak nikogo nie bija to chodza za mna a jak kogos bija to nie zaznaczaja mnie (follow)

Nie rozumiesz. Pierw ustawiasz ręcznie na siebie follow i jak nikogo nie bijesz, to chodzą za Tobą. Podałem Ci auto target, żeby jak kogoś zaznaczysz, to MCki od razu rzucają się na targeta i biegną za nim (na MC zaznaczasz "zielonego ludka").

Opublikowano

Nie rozumiesz. Pierw ustawiasz ręcznie na siebie follow i jak nikogo nie bijesz, to chodzą za Tobą. Podałem Ci auto target, żeby jak kogoś zaznaczysz, to MCki od razu rzucają się na targeta i biegną za nim (na MC zaznaczasz "zielonego ludka").

no ok a po zabiciu chlopa co mam latac po xx mc i dawac recznie follow ?

Opublikowano

auto 100 if [$curmsg.sender == 'NICK' && $curmsg.content == 'SLOWO'] follow "NICK"

NICK - nazwa postaci z której chcesz wydawać polecenia

SLOWO-slowo, bądź znak, po napisaniu go bot daje follow

Polecam dać party na all chary i wejść na chat i tam pisać polecenia ;]

sygna.jpg

Opublikowano

auto 100 if [$curmsg.sender == 'NICK' && $curmsg.content == 'SLOWO'] follow "NICK"

NICK - nazwa postaci z której chcesz wydawać polecenia

SLOWO-slowo, bądź znak, po napisaniu go bot daje follow

Polecam dać party na all chary i wejść na chat i tam pisać polecenia ;]

W KONCU KTOS KONKRETNY. DZIEKUJE.

DO ZAMKNIECIA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...