Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja na Metin2 SG

FreQQy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się podpytać jak wygląda aktualnie sytuacja na Metin2 SG?

*Ile gra osób (licząc moment w którym jest najwięcej online)?

*Jakie nowości są wprowadzone(mapy, systemy ulepszeń, alchemia)

*Istnieją aktywne polskie gildie?

Liczę na odpowiedzi ludzi, którzy aktualnie grają na serwerze.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja gram 1 dzień i coś tam ludzi jest :) Nie chce robić nowego tematu ale gdzie najlepiej na tym serwerze zarobić :) niskie lvl max 40 

Opublikowano

Sporo osób jest, polaków też sporo więc i gildie znajdziesz.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jak znajdziesz polakow to znajdziesz raczej osoby normalne, a nie gimbusow, u ktorych angielski ogranicza sie do jf "soł macz".

]Dlatego wlasnie oplaca sie tam grac ;)

Opublikowano

Gram, długo gram, będę grał :D Ludzi nieznacznie mniej niż wcześniej, ale różnica prawie nieodczuwalna. Sklepy na rynku w Jinno 24/7 zapełnione, w nocy też. Tłumu na spotach nie ma, nawet o metki w red lesie nie jest zbyt wiele bitew.

Co do nowości nie bardzo się orientuję, ale SŁYSZAŁEM od ziomka, że wprowadzają Szkaty Ucznia itp. Jednak powtarzam SŁYSZAŁEM, więc to nie musi być prawda.

Polskie gildie ciężko znaleźć, ostatnia w której byłem, Poisoned jest prawie martwa. W każdym razie bliżej niż dalej do końca :P Mój kumpel zakłada nową, niekoniecznie tylko PL, chyba mieszane jednak najlepsze :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Co do nowości nie bardzo się orientuję, ale SŁYSZAŁEM od ziomka, że wprowadzają Szkaty Ucznia itp. Jednak powtarzam SŁYSZAŁEM, więc to nie musi być prawda.

Jest to prawda. Mam przyjemność uczestniczyć w zamkniętych testach, więc wiem co mówię. Tutaj jest prezentacja tych skrzyń:

https://www.youtube.com/watch?v=_YiT43n_mqo&feature=youtu.be

Jednak ich zawartość nie jest jeszcze w 100% pewna i może ulec zmianie.

Dodatkowo w najbliższym czasie zostanie wprowadzony szósty skill u wszystkich postaci, możliwość pokazywania swojego eq dla drugiego gracza, pierścień pozwalający na rozmawianie na głównym czacie ze wszystkimi królestwami. Zmian będzie jeszcze więcej, a to tylko niektóre z nich.

Krótko mówiąc ten miesiąc (mam nadzieję, że uda się wszystko w tym miesiącu wprowadzić) będzie rewolucyjny na SG i zmieni się na prawdę sporo :)

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi.

Interesuja mnie jeszcze nowosci takie jak: ulepszenia broni, system pasow, mapy itp

Chodzi mi o to, jakie rzeczy sa dodane na tamtym serwerze czy wszystko jest tak jak na pl, czy tez nie?

Jezeli moge gdzies to znalezc, to poprosze link na pw.

A 6 skill, w sensie dla woja i ninjy?

Opublikowano

Pasy widuję na rynku, więc jest. Konkretnie się aż tak na tym nie znam.

System ulepszania broni i zbroi też jest, ale również JESZCZE go nie ogarniam :)

Jak coś to pisz do mnie na PW albo w grze ;)

2l6yat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...