Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imba - DDosy

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak nie było jak o 00:07 skończyła mu się kariera... dostał 7min bo ładnie poprosił ;) pozatym teraz w dobie damowych maszynek i tego że jego ip się pojawiało na streamie... ma przejebane. ja sie tam na ddosach nie znam za bardzo ale bawiłem się darmową maszynką to ładnie wypiedalałem ludzi ze swojego tsa czy też uwalalem publiki na non profit...

Opublikowano

Niech policja przyjedzie na twitcha.

Po prostu bylem ciekawy, nie jestem jakims nalogowym fanem imby tak wczoraj wlaczylem streama a ludzie na czacie pisali ze rakieta o 0:00 wiec poczekalem, ddos byl o godzinie 0:07 :D Moze dzis dostanie 30 min jak bedzie grzeczny xD

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

DDosuą go 3-4 osoby na raz, więc nie ma szans sie obronic. Nowy net nie ma znaczenia, jego ip bylo znane jak tylko wszedl na ts'a. DDosy nie ustaną.

Opublikowano

wystarczy że pójdzie do do swojego usługodawcy i zagrozi wypowiedzeniem umowy z racji nie wywiązywania się z niej. codziennie traci neta po 24. powinien dostać nowy modem wraz z nim bedzie miał nowe ip. codo neośki i innych zmiennych ip operatorów, ja się na ddosach nie znam ale zakładam że jest możliwe robienie tego na zakres. co do wchodzenia na tsy, od kąd chłopcy z forgame mi wyłaczyli ponad 20rankedów bo z kimś się pospinałem na customie wchodze tylko przez vpny i problem znikł.

Opublikowano

Trzeba było nie banować FX'ów, serio, gość jest debilem, najwierniejszą widownie zaczął banować na streamie kompletnie bez powodu, i teraz wzieli odwet, niezły idiota. 

Btw. Imba online, nakurwiać maszynki panowie, nakurwiać.

Opublikowano

Żaden. Ale tylko zacznie streamować i zaraz będą mieli jego IP. To się mija z celem :v

ze streamu tak łatwo ip osoby wyciągnąć? wtedy połowa sceny by miała przejebane bo zawsze sie znajdzie idiota któremu się nudzi (mi czasami tez;) ale nie sądze żeby to tak latwe było... bardziej mi się wydaje bo nie orientuje sie jak to było z jego ip że to wyszło z jakiegoś tsa...

Opublikowano

ze streamu tak łatwo ip osoby wyciągnąć? wtedy połowa sceny by miała przejebane bo zawsze sie znajdzie idiota któremu się nudzi (mi czasami tez;) ale nie sądze żeby to tak latwe było... bardziej mi się wydaje bo nie orientuje sie jak to było z jego ip że to wyszło z jakiegoś tsa...

On siedzi ciągle na ts'ie więc stąd mają jego IP.

@Top:widocznie komuś się nudzi ew. chce się zemścić (pewnie jakiś FX).

DR5ChPt.png

Opublikowano

Chodzi mi właśnie o ts'a.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Kto to sa te Fx bo na jego stream widzialem sporo. Co te fx znaczy?

Fx- frag executors (team w którym był imba i kubon).

@Top:widocznie komuś się nudzi ew. chce się zemścić (pewnie jakiś FX).

DR5ChPt.png

Opublikowano

A bardziej rozwijając, ludzie na twitchu robili sobie konta Fx_jakiś_randomowy_tekst, było fajnie, byli to fani Imby oczywiśćie, ale on bez powodu kazał modom permanentnie banować FX'y na streamie, i tera za to płaci ddosami.

Opublikowano

A teraz do dzieci które gówno wiedzą:

1. Usługodawca gówno może, najwyżej może mu zmienić ip, ale jak wejdzie na ts znowu mamy jego ip, i znowu leca ddosy.

2. Jak zmieni na tp to nie bedzie mial wystarczajaca dobrego neta zeby streamowac (uzyskanie 5mb uploadu i 80mb downloadu jest prawie niemozliwe, znajomy mieszka 300m od orange i ma 70mb, bo costam nei wytrzymuje)

3. Grozic uslugodawny wypowiedzeniem umowy to on sobie moze. Ma gowno do gadania. Podpisal? Wiec jest net, tyle w temacie. Moze sobie nie placic, to komornik sam sciagnie co musi.

Na ddosy jest jeden sposob, filtrowanie TCP, ale to oferuja tylko serwerownie.

Opublikowano

A bardziej rozwijając, ludzie na twitchu robili sobie konta Fx_jakiś_randomowy_tekst, było fajnie, byli to fani Imby oczywiśćie, ale on bez powodu kazał modom permanentnie banować FX'y na streamie, i tera za to płaci ddosami.

Jak gówno wiesz to nie pierdol "FXie" z dupy.

FX'y są banowane bo Imba sie dowiedział, że FXy robiły rajdy na streamera jakiegoś nie wiem kogo ale Imba pisał, że bez powodu bo nie ma z nim na pieńku. Banuje ich i dobrze.. w końcu dorósł. Sam napisał, że jak trollować to można ale bez przesady.

Więc zanim coś napiszesz to przeczytaj czasem co on pisze na fanpejdzu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...