Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier do 1600 zł

zupkarosyjska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

J.w szukam lapka do 1600 zł ma być do laptop do gier.

Sam znalazłem dwie oferty i nwm która jest lepsza ( podawajcie też swoje oczywiście jeśli macie lepsze)

1 oferta

Procesor Intel Pentium 2.4 ghz 2 rdzenie

Karta Graficzna AMD Radeon 2gb HD 8570M

RAM 8GB

2 oferta

Procesor intel pentium 2.4 ghz 2 rdzenie

Karta graficzna AMD Radeon hd8570 1GB

12 gb RAM

Jak macie coś lepszego to piszcie a jak nie to wybierzcie spomiędzy tych 2, cena ma być do 1600 ( może być np 1650 1660 itp )

Opublikowano

Zależy do jakich gier chcesz tego laptopa ? nwm. w jakie gry grasz , ale chyba lubisz grać w jakieś "starocia", to i ten i ten (to co podałeś) sobie powinno poradzić.

Opublikowano

jakiś bf czasami, czasami srajkraft ( rzadko) WoW ( to raczej bez problemu bo to mi idzie na moim kompie z 4gb ram i 512 mb karty graficznej) co tu jeszcze ja gram... jakieś strzelanki i mmorpg najwięcej chyba, a grafa dla mnie nie jest ważna mogę grać np na low jeśli chodzi o bf 3/4 byle żeby grać płynnie bez ścin.

a który z nich byłby lepszy do gier? ten z wieksza iloscia ramu czy ten z mniejsza ale lepsza kartą graficzną... bo nwm co jest ważniejsze :)

Opublikowano

Tylko, że na tym laptopie nie pograsz sobie w bf3/4 na low płynnie. A tak btw. to karty są takie same tylko różnią się pamięcią, weź 2 ofertę bo 1gb spokojnie starczy na tą kartę, nie rozumiem po co aż 2 gb dawać na taką "shitowską" kartę. Między 1 a 2 gb nie zauważysz nawet różnicy, bo ani ta ani ta ci nie doda więcej fps'ów

Opublikowano

Ja jeszcze mam taki LINK tylko że wersja 6 GB RAM. Mi się sprawdza w Minecraft. Na niczym innym nie testowałem.

Opublikowano

A ja chcę Ferrari za trzy złote. Chłopie, na pececie w tej cenie byś ledwo w BF3 pograł, co dopiero laptop. Dorzuć tysiąc to pomyślimy, do pozostałych gier możesz brać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

I ten słaby i ten słaby, ja bym brał 2 z większą ilością pamięci ram bo na karcie tych 2Gb nie wykorzystasz nawet 1Gb nie wykorzystasz.

Ja jeszcze mam taki LINK tylko że wersja 6 GB RAM. Mi się sprawdza w Minecraft. Na niczym innym nie testowałem.

Ten laptop jest jeszcze słabszy

Opublikowano

odpuść ... raz, że laptop do gier kosztować Cię powinien nie lepiej jak 3tys. dwa , że za 1600-2000 możesz kupić sobie laptopa do multimediów, ewentualnie do takich gier jak tibia czy lol ( na medium) a trzy - taka święta zasada * Laptopa nie kupujemy do gier bo i tak po jakimś czasie chłodzenie nie ogarnie wszystkiego .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...