Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeróbka Texturepack'a

Synthious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie! Otóż zwracam się z pytaniem czy istnieję

możliwość przerzucenia item seta (Zbroje, bronie) do innego texturepack'a?

Ponieważ po rozpakowaniu są tam pliki grafiki z itemami itd, więc wydaję mi się,

że jest to możliwe. Natomiast wolę pierw zapytać tutaj. 

Czekam na odpowiedzi!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Możesz sobie mieszać TxT packi do woli! :D Jedynie musisz znaleść to co cię interesuje i przenieść do innego, w to samo miejsce gdzie to co szukałeś było.

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Możesz sobie mieszać TxT packi do woli! :D Jedynie musisz znaleść to co cię interesuje i przenieść do innego, w to samo miejsce gdzie to co szukałeś było.

Zaraz sprawdzimy co da się zrobić. :D

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...