Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Market-resell

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam pytanko do marketowych resellerów, a mianowicie jakie itemki opłaca

się kupować taniej i sprzedawać drożej ? żeby nie była to różnica 10 gp od sztuki, bo to nie ma sensu.

Opublikowano

To zależy od świata, jednak ja polecam inny sposób.

Kupujesz wszystkie vampire shieldy i stawiasz je o 2-3k drożej, kolejna tarcza jest warta 35k, więc różnica 2k ludzi nic nie zbawi i kupią vampire shield.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Hehe, też dobre :) ale dziś na resellu dropu z corymów zarobiłem 1 cc na start :D ładnie bo zrobiłem to w 20 minut :p, a na razie na rozruch mam 20k więc to mało :/

Opublikowano

jezeli masz pacca to kupuj cos czego gracze facc potrzebuja i moga zaplacic nadwyzke ktora bedzie twoim zarobkiem :D typu jakies strzaly itp ja sie nie znam bo skonczylem gre z tibia juz jakis czas temu wiec nie iwme co teraz sie kupuje i gdize ale napewno sa takie rzeczy i na nich sie zarobi ladnie :P (jakies royal speary czy cos takiego zawsze grosz d ogrosza )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...