Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto?

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Zastanawiałem się nad powrotem do CF i mam odnośnie gry parę pytań.

1. Czy na Mutant Mode i klonach tego trybu gra dużo hackerów i czy ogólnie jest ich dużo? Raczej pytanie retoryczne, ale chcę się upewnić.

2. Czy dodano może do gry jakieś nowe bronie za GP? Jeśli tak to jakiego rodzaju?

3. Czy ogólnie warto wrócić do CF, jak teraz wygląda gra/rozgrywka, co się zmieniło. 

Jeśli znacie może jakieś inne fajniejsze FPS-y możecie śmiało proponować.

iuub.png

Opublikowano

1. Czy na Mutant Mode i klonach tego trybu gra dużo hackerów i czy ogólnie jest ich dużo? Raczej pytanie retoryczne, ale chcę się upewnić.

2. Czy dodano może do gry jakieś nowe bronie za GP? Jeśli tak to jakiego rodzaju?

3. Czy ogólnie warto wrócić do CF, jak teraz wygląda gra/rozgrywka, co się zmieniło. 

Ad.1

Ogólnie jest mało na Eu ale zdaży się hacker 1 na 5/6 rund 

Ad.2

Pewnie tak nie grałem ze 2 tygodnie :P

Ad.3

Jak dla mnie to warto wracać do gry jest dużo rozrywki dodano nowe mapki tak jak na mundial : P

itd. itd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do hakerów, no to jest ich wiele, hacków jest udostępnianych co raz więcej, sam znam 3, jednak nie korzystam, szkoda mi zaśmiecać komputera keyloggerami i innymi wirusami. 

Z broni coś zapewne dodali, nie rozglądałem się jakoś zbytnio, mam swoje Custom i mi to starcza, 

Co do ryzgrywek, to raczej nic się tak nie zmieniło, jedynie dodano nowe trybu "Shadow mode", "Wave" i nowa mapa na Biohazard ;) Ale to już dawno temu   :)

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Wszedłem ostatnio do gry i mi się odechciało. Na każdej mapie masz chociaż 1 cheatera, który utrudnia przeprowadzenie normalnej rozgrywki. Jakiś dłuższy czas temu dodawali nowe bronie.

Opublikowano

Wszedłem ostatnio do gry i mi się odechciało. Na każdej mapie masz chociaż 1 cheatera, który utrudnia przeprowadzenie normalnej rozgrywki. Jakiś dłuższy czas temu dodawali nowe bronie.

Dokładnie tak to wygląda... Jedynie na SD jest jakiś spokój, ale mimo to wielu graczy i tak udaje... po prostu się odechciewa, co gre jest jakiś głupi cheater.

01285488766390985517.png

Opublikowano

Dokładnie tak to wygląda... Jedynie na SD jest jakiś spokój, ale mimo to wielu graczy i tak udaje... po prostu się odechciewa, co gre jest jakiś głupi cheater.

Właśnie wszedłem na SD i zjechał mnie 3 razy jakiś Ahmed z WH. :D

Opublikowano

Właśnie wszedłem na SD i zjechał mnie 3 razy jakiś Ahmed z WH. :D

Znam gościa! :D I przez to Crossfire schodzi na psy ;(

01285488766390985517.png

Opublikowano

Jest takie powiedzenie-Kto wiatr sieje ten burzę zbiera....

Narzekacie moi drodzy na hakerskie ścierwo bo ten czy tamten chciał sobie spontanicznie pyknać w cf-a,na czyściocha,a tu Zonk...same predatory i chucki norrisy zapieprzają po planszach,zapominacie jednak że wiekszość z was jeszcze niedawno sama jechała na pomagaczach (tylko po co?).

Pompon-kojarzę cię doskonale z racji fajnego nicku,wielokrotnie widziałem jak cyborgiem byłeś,kosiłeś najlepszych sniperów procą na żołędzie i z M16 waliłeś jak z czołgu.Bez urazy Pompon,nic personalnie nie mam do ciebie,zmierzam tylko do tego że to gracze sami rozpieprzają swoją grę,walą sobie w stopę,biegają na cheatach ,mówią o nich na forum,dzielą się wiedzą i doświadczeniem na ten temat a potem biadolą że grać nie idzzie....Co niektórzy dorabiają sobie do tego ciekawą ideologię-hack jako represant na innego hakera,mam ale nie gram,odpalam dopiero jak cheatera zobaczę.....Dobre sobie...:) Zorro dla ubogich,jaki kraj tacy bohaterowie...:)

Nie idzie grać bo plaga hakerów? to wypieprzcie wszystkie dopalacze z kompów,tepcie to zjawisko w grach,reportujcie sukinkotów,kikajcie prewencyjnie za wcześniejsze grzeszzki,wychodżcie z romów niech pajace nie mają z kim grać-dopiero wtedy gra sie oczyści,i będzie służyć do tego do czego została stworzzzona-do rozrywki a nie do podbudowania ego jakiegoś zakompleksionego dzieciaka któremu wujek do wanny wchodził...:)

Gram sobie w to zasrane cf (NA i EU) od jakichś 7 lat,z przzyzwyczajenia,bo mam na pulpicie,bo żona mi to kiedyś ściągneła,bo lubie fps-y,nigdy nie hakowałem bo i po co? gra nie fair moim zdaniem nie ma sensu.

Opublikowano

Hackerów nie warto reportować, bo to jest strata czasu. Nawet jeśli dostanie jakiś bana, to zrobi sobie nowe konto i nic z tych raportów nie wyjdzie.

Ja w CF NA ponad 100 osób zgłosiłem i po jakimś czasie sprawdziłem ich profile - większość z nich gra nadal (widać po dacie ostatniej gry), a niektórzy z nich mają nadal odznake "honorable soldier" co oznacza że nigdy że nigdy nie dostali oni bana, chociaż zgłaszałem tylko takich, którzy na 100% mieli hacka, bo takich których nie byłem pewny nie zgłaszałem.

Wyrzucać z gry można, ale jak się to zrobi to hacker znajdzie sobie i tak innego rooma w którym go nie wyrzucą, a często jest tak że ludzie nie wyrzucają hackera ze swojej drużyny bo chcą zrobić szybciej dzienną misje. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wiem że wszelkie akcje antyhakerskie są średnio skuteczne jednak nie robienie niczego też logistycznie dupy nie urywa,akcja report jest śmiechem na sali bo komu się chce bawić w ten cały szajs? po h....j? delikwent i tak stworzy nowe konto i będzie palić gupa jak zorro w ostatnim odcinku.Moim zdaniem powinna istnieć funkcja moderacji,x osób,zaufanych,ze stażem ,z uprawnieniami aby z poziomu rozgrywki wywalić delikwenta od razu z pokoju,bez uzasadnień i tłumaczeń.Widzisz gościa co jest podejrzanie za dobry,zerkasz na ping,staty i noga dupa brama.Ofiary byłyby też wśród niewinnych ale to raczej odsetek.

W podobny sposób sprawdzam przed rozgrywka na wave przeciwników-zerkam na staty wav-a,stosunek 1 do 2 czzy trzech jest statystycznie mało prawdopodobny,więc rżnie ,z takimi nie gram bo tylko sie wkurwić idzie,mi to się sprawdza.

Opublikowano

Ofiary byłyby też wśród niewinnych ale to raczej odsetek.

Wątpie. Komuś by nie pasowała osoba z drużyny przeciwnej i kick...

To Z8Games i Smilegate powinni coś z tym zrobić, a nie gracze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Hackerów jest pełno,z roomów zamiast się pozbywać ich wywalają dobrych graczy. Np. nie mogę normalnie zagrać,z każdego pokoju dostaje kicka,za co? 

Za hacki których nie używam..:)

x

Opublikowano

Mam podobnie ,bardzo często wywalany jestem jeszcze przed startem,mój nick dość wpada w oczy- da (daniel) cza (czarek-7letni syn) ju (justyna-żona),już X razy smarowano na mnie reporty,moje wyniki to tylko zasługa stażu,nie haków,razem na NA i EU mam ponad 200 tyś killi i 90% z tego to mecze TD,w sd i to całe mutationo biohazardo nie gram,a pecet mój ze sklejki jest:) Jak przesiądę się na nowego pc to z urzędu bana pewnie dostanę:)

Troche szkoda będzie to całe cf zostawić wpizdu ale coraz bliżej mi do tego,albo mnie wywalają albo ganiam hacka z moim scarem,do dupy generalnie,teraz jeszcze na domiar złego komp mi ochujał,wchodzę w room,klikam join,i czekam jak sierota z 5 min aż wlezę na koniec rozgrywki.Siłą rzeczy wybieram 12minutówki bo dłużej pogram....

Wątpie. Komuś by nie pasowała osoba z drużyny przeciwnej i kick...

To Z8Games i Smilegate powinni coś z tym zrobić, a nie gracze.

Dlatego właśnie musieliby to być właściwi ludzie,to nietrudne ich znależć,sam znam kilku,gramy od lat,hacka bym wyczuł.Jeśli Z8g i Smile dalej będą kłaść laskę na to zjawisko to odejdzie jeszcze więcej graczy, serwery opustoszeją,ich interes diabli wezmą.

Nie twierdzę że gracze sami mają robić porządek w grzę,to niemożliwe zresztą,wespół z zarządem-to tak,tylko admin może nadać odpowiednie uprawnienia.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...