Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czym się różni FreeBSD 7.4 od 8.2? wyjaśnijcie mi dlaczego, oraz które polecacie pod serwer do metina. :D Daję lajki. :)

Opublikowano

W każdej wersji zawsze są jakieś poprawki dotyczące np. stabilności. Polecam poszukać na internecie "changelog" i tam dowiesz się wszystkiego ;)

Opublikowano

W każdej wersji zawsze są jakieś poprawki dotyczące np. stabilności. Polecam poszukać na internecie "changelog" i tam dowiesz się wszystkiego ;)

Dokładnie.

Niby lepsze, ale ja niestety miałem problemy z zainstalowaniem MySQL na wersji 8.2 więc polecam 7.2

Może miałem jakiś lipny VPS, nie wiadomo....

Opublikowano

7.2 jak i 8.2 to przeżytek, 9.2 najlepsze w tym momencie, masz wszystkie liby na 32bit, jak również na 64bit bezproblemowo na necie, które są stabilne (; Tak samo pliki np. Vanilli(edytowane source) nie pójdą Ci na wersji starszej niż 9.2

YhNvaXz.png

Opublikowano

nie polecam wersji 9.2 z racji takiej, że mam przykre wspomnienia o stabilności tej wersji, polecam wersję 8.2

Korzystanie z wersji 8.X nie jest za mądre. 8.2 jest z 24 lutego 2011

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...