Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwięki Minecraft

Karol990428

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nagrywam minecraft'a frapsem i mam pytanie jakie dac poziomy głośności dzwięków z mc aby mnie nie zagłuszały?

graphic.png
Opublikowano

Wiem jak się zmniejsza, tylko o ile zmniejszyć?

To zależy od głośności twojego mikrofonu. Myślę, że ustawione dźwięki na 30% nie powinny Cię zagłuszać.

8372383248.png
Opublikowano

double_facepalm.jpg

A nie możesz zmniejszyć głośności gry podczas montowania filmu? NO chyba że jesteś na tyle nie profesjonalny że nagrywasz dźwięk z gry razem z głosem 

Cześć...

Opublikowano

Jeśli chodzi o minecraft'a to powiem jedno, sam nie włączam muzyki w minecraft bo nie jest warta słuchania a włączam sobie jakąś inną muzykę. Ale skoro już ma to być to najlepiej przesadzić z przyciszeniem niż z głośnością mikro.

mca.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o minecraft'a to powiem jedno, sam nie włączam muzyki w minecraft bo nie jest warta słuchania a włączam sobie jakąś inną muzykę. Ale skoro już ma to być to najlepiej przesadzić z przyciszeniem niż z głośnością mikro.

Nie chodzi mi o samą muzykę co o ustawienia dzwięku bo na 1.7.2 jest ich dużo.
graphic.png
Opublikowano

A więc po analizie odpowiedzi zrobiłem tak: Przeszedłem z Frapsa na Action, weszłem w opcje minecrafta i zmniejszyłem głośność (jak pisał szymo02) do poziomu 30% (jak pisał LeeSinor).

Uwarzam temat za zamknięty

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...