Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlecanie malowań

OCIUŚ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@OCIUŚ

mam zlecenie dla cb na 5 autek :)

1.Nissan Silvia takie drifterskie zrob po swojemu ;)

2.Audi A1 Clubsport quattro nie mam pojecia jakie zrob po swojemu :P

3.BMW M3 Sport Evolution wedlug ciebie :P

4.BMW 135i Flexor aby pasowalo do tych kolorowych paskow na karoseri ;)

5.Lexus IS300 Treasure Hunter dodac kilka naklejek bez usuwania standardowych tak aby ladnie wspolgralo ze soba ;)

Za zrobienie dostaniesz 5x LIMIT ;D

76561198125755300.png

Opublikowano

Temat Otwieram :) Ale uprzedzam że będzie działał wolniej ponieważ mam bardzo ograniczony czas, myślę że zrozumiecie :) jeśli będe komuś coś malował to w weekend ew. pod koniec tygodnia (koło czwartku-piątku) // o i jeszcze jedno, podajcie pasy na priv do kont ponieważ na koncie gdzie miałem prawie wszystkie samochody mam banana a na nowym nie mam prawie nic :) Wiem że dawanie pasów może być dla niektórych po prostu źle odebrane ale jest jak jest :/ do opisu posta będe wrzucał samochody które mam na koncie i do których dam rade wysłać malowanie z vinyl huba :)

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale tu cisza :) Może masz jakiś ciekawy pomysł na Mazdę RX-8 i Nissana Nismo? Brak konkretnych wymogów - zdaję się na Ciebie :P

Z małym opóźnieniem (jak zawsze) ale rx8 jest :) do nismo niestety muszę mieć pasy ;)

PLIK:

SKAN:

post-1037694-0-36036400-1415465418_thumb.jpg

wagner.jpg

Opublikowano

Z małym opóźnieniem (jak zawsze) ale rx8 jest :) do nismo niestety muszę mieć pasy ;)

PLIK:

SKAN:

Całkiem niezła :P Dzięki.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, zwracam się z prośbą o tzw skopiowanie malowania na Lamborghini Aventador tutaj mam screeny może Ci pomogą jakoś zrobić te malowanie :D

968261417042071898178.jpg

Opublikowano

Witam, posiadam konto 60 Poziom z Elitą Zondy i NISMO, ktore ścigały się z Głównymi założycielami gry NFS World Online, w konkursie :), oczywiście Zonda dała radę i wygrała na pierwszym miejscu, niestety NISMO 2 miejsce :/

Miałbym wielką prośbę, mam prawie wszystkie dostępne naklejki w grze :), ile trwało bym zrobienie mojego NISMO ? Chciałbym jakiś mega styl, typu Drift-Race / Forumal Drift itd.

Konto mam własciwie od Bety, więc bardzo długooo... 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKARMELOVWY Cieszę się nie zmiernie, ale niestety ten temat nie służy do chwalenia się swoim kontem. 

@topic Ja prosił bym o jakieś zgrabne malowanko na Pagani zondę cinque, wiem że jest tam mało miejsca na naklejki ale może coś ciekawego da radę zrobić.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKARMELOVWY Cieszę się nie zmiernie, ale niestety ten temat nie służy do chwalenia się swoim kontem. 

@topic Ja prosił bym o jakieś zgrabne malowanko na Pagani zondę cinque, wiem że jest tam mało miejsca na naklejki ale może coś ciekawego da radę zrobić.

Nie chwalę się, mówię że to ważne zlecenie :), bo konto nie służy do gry mojej także, ale do pomocy w dziale obsługi Techniki gry :)

Szerokie info, nie rozumiesz takich pojęć jeszcze.

Opublikowano

Jak coś to to piszcie na priv bo nie mam ani tych samochodów ani nawet konta ;) 

wagner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...